Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A havernőmnek nincs önbizalma. Szerintem ez befolyásolja az ismerkedésben. Szerintetek igazam van? Mit tehetnék még, hogy segítsek?
Nekem 2 hónapja barátom van, és bevallotta, hogy egészségesen féltékeny rám. Mostanában keveset foglalkozik velem, és nagyon önző... Megmondtam már neki milliószor, és meg is bánja, de aztán elfelejti, vagy nem is tudom, és mosolyogva tesz mindent ugyanúgy, mint eddig. Én próbálom motiválni, hogy neki is sikerüljön, mert még sosem csókolózott, és szerinte pasiügyei sincsenek, csak mindig nekem voltak. Nincs megelégedve a testével, az arca szép, ám mindig-állandóan!- kérzezi a tükörbe vigyorogva, hogy "jól nézek ki?" Engem ez már a halálba kerget... Annyira görcsösen akar magának pasit, szerintem ez látszik rajta. Egyébként édes csaj, mindig nevet, és tud érett lenni ha kell, és itt gyakori kérdéseken is elég segítőkész ( csak mostanában velem nem ). Naiv, hihetetlenül gyönyörű, jó fej, bár kicsit husi, szerintem pont jó úgy, ahogy van, de nem képes elhinni... Kemény metál zenét hallgat, és táncol, imád szexi lenni. Szerintem semmi olyan nincs benne, ami akadályozná őt, csak az önbizalma...
Pasik, ti mit gondoltok? Megismernétek őt?
Hát mit jelent az, hogy kicsit husi?
Mi az hogy kemény metál? Mert metálból van egy-kettő zenekar ami jóféle, a többi viszont nekem kizáró ok.
Vagy csak neked metál? :)
Egyébként, - bocsi, hogy ide kérdezem - ti is úgy vagytok vele, hogy a zenei ízlés különbözősége is lehet egy ok, ami miatt nem jönnétek össze valakivel?
Sonata, Ensiferum, Eluveitie, őőő Bullet For My Valentine.. Most így hirtelen nem jut több az eszembe.
Akik kér képet, küldök privátba!
kb egy ilyen lányt ismertem, de nem jöttem be neki xD (18 éves volt)
nem baj most lesz nála jobb :P
Am szeretem ha egy lánynak nincs sok önbizalma, anyám is ilyen volt ezért valszeg ezért. (pszichológia- nő minta az ember anyja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!