Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehangoló tud lenni Számotokra nők, ha egy pasi nem tud csókolózni?! Vagy mennyire befolyásolja ez a párkapcsolatot?
én idéznék egy cikkből amit nemrég olvastam aztán rájöttök mire gondolok!Noémi, kozmetikus (29)
"Egy ideje randizgatok egy nagyon helyes pasival, de ha csókra kerül a sor, legszívesebben elmenekülnék. Nekem nagyon sokat jelent a hosszú, gyengéd, érzéki csók a szexuális együttlét alatt, és elszomorít a dolog, hogy ő nem képes erre. Próbáltam már rávezetni a saját ritmusomra, hogy lassabban és finomabban szeretném, de ő egyszerűen nem veszi a lapot. Nem tudom, hogyan mondhatnám meg neki, mert nem akarom megbántani, de nagyon utálom, hogy csókolózás közben kb. úgy forgatja a nyelvét, mint egy ventilátor. Azt meg nem igazán tudom elképzelni, hogy a párommal ritkán csókolózzak, mert nem élvezem."
Nekem nagyon fontos, hogy a szerelmem jól csókoljon. Nem biztos, hogy hosszú távon együtt tudnék lenni olyannal akivel nem élvezem.
Jó pár hónapot rászánnék rengeteg gyakorlásra ha szeretem a fickót, de ha nagyon rossz lenne akkor inkább hanyagoljuk a témát. Kellemetlen csóknál nincs rosszabb.
21/N
"Egy ideje randizgatok egy nagyon helyes pasival"
Ez a rész magáért beszél. Mintha valami lebutított női magazinból idéznél... "randizgatok egy nagyon HELYES pasival" (persze a kiemelt szón van a lényeg). Randizgat, és azt tartja a legfontosabb infónak, hogy nagyon helyes. Randizgat, de már szexel vele. Mi a fenét tud az ilyen a szerelemről? Nem beszél semmit arról, hogy mi van, vagy mit érez, totál felszínesnek hangzik az egész. Így ne csodálkozzon, hogy nem tudnak egy hullámhosszra kerülni, ami csók közben kiütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!