Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásolja, kompenzálja egy szép belső a csúnya külsőt?
Engem semennyire.
Mondjátok hogy sekélyes vagyok, de számomra a külső nélkül semmit nem ér a belső. Aki külsőre nem tetszik, de a belső tulajdonságai imponálóak, a tág baráti körbe belefér. (komolyabb munkával a szűkebb baráti körbe is.) De ha nem tetszik, akkor nem fogok vele összejönni csak azért mert szimpatikus, és hasonló a világnézetünk...
Nekem megy. A mostani párom sem tetszett. Igaz ő nem csúnya, de nem is a jóképű kategória nálam.
De annyira megtetszett, hogy megszépült. Most szeretem mindenét.
23/L
Ha a skaccer/lány elégedett magával, és azt sugározza magáról, h baszod, tökéletes vagyok, és nem érdekel, h ki mit gondol. Akkor lényegesen nagyobb eséllyel talál maga mellé valakit, mintha jól néz ki, de látszik, h 0 önbizalma, életkedve.
Ez nem változtat azon, h nekem lehet akármennyire is vidám egy kövér lány, sosem járok vele, de sosem lesz magányos sem, mert témázni ugyanúgy témázok vele...
Engem befolyásol és nem kompenzálja. Bizonyos mértékig be kell, hogy jöjjön az illető külsőleg is, nekem fontos.
Viszont a "csúnya belső" is befolyásol és nem kompenzálja azt a szép külső!
Amúgy nem valami tökéleteskét keresek én, csak aki a saját ízlésemnek külsőleg is megfelel és belsőleg hasonló hozzám.
Ha mégis annyira bejön valakinek a belseje, hogy eltekintsek a külsejétől, az viszont nem internetes ismerettségből fog kialakulni!
Interneten ismertem meg a páromat, nagyon nem tetszett külsőre, teljesen az ellentéte annak ami nekem bejön, ennek ellenére belsőre totálisan tökéletes, bele is estem hamar emiatt, hibát 2 és fél év alatt nem találtam még benne, azóta vagyunk együtt. Már a külsőt is megszoktam, nem mondom most sem hogy tetszik, de már teljesen lényegtelenné vált a külső. Idővel mindenki megcsúnyul és csak a belső marad meg... szóval az a fontosabb. Én így gondolom. Örülök hogy összejöttem a párommal annak ellenére hogy külsőre nem tetszett, ő a tökéletes nekem.
Hozzátenném, hogy ha egy elhízott, lyukas fogú emberről lenne szó az más, számomra az nem csúnya külső, hanem igénytelenség/lustaság. Ilyennel semmiképp nem jönnék össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!