Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külső megfog és a belső megtart, akkor egy csúnya fiú hogy fogja meg a párját? Volt már valakinek környezete szerint csúnya párja?
Állíts csapdát, esetleg használj lasszót, kalapácsot!
Legyen egyéniséged bakker! :)
én pont azért kezdtem "csúnya" fiúkkal mert azt gondoltam, ők majd tudnak igazán szeretni és értékelik az embert, + a belsőjük szebb mint az olyan pasiknak akik Adoniszok és bárkit megkaphatnak.
rá kellett jönnöm hogy nem így van. ugyanúgy megaláztak, megbántottak, elhagytak, bunkóztak, másokkal flörtölgettek mint a szép pasik.
tehát a válasz: igen, volt már a környezetem szerint nem is 1 csúnya pasim, de ezentúl csak helyessel vagyok hajlandó járni.
ha már ígyis-úgyis sírás a vége, legalább az esztétikum meglegyen :)
21/L
szerintem egy kapcsolat fontos része a szex, és nyilván te sem szeretnél szexelni olyannal, akit nem tartasz szexinek, nem izgat. és ez előbb-utóbb úgyis tönkreteszi a kapcsolatot. nyilván olyan lehet, hogy nem pont a külseje fogja meg, hanem a személyisége, de azért ha emellé olyan külső párosul ami taszítja a másikat, akkor nem fog működni. a szépség meg relatív, lehet hogy az akit te csúnyának tartasz, másnak egyenesen szép. de ha én egy fiút csúnyának találok, akkor azzal nem működik a kapcsolat, és nem hiszem, hogy emiatt bunkó lennék. 20/L
(6os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!