Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a külső megfog és a belső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a külső megfog és a belső megtart, akkor egy csúnya fiú hogy fogja meg a párját? Volt már valakinek környezete szerint csúnya párja?

Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 18:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csúnya lány?
2012. jún. 24. 18:33
 2/15 A kérdező kommentje:
csúnya fiú
2012. jún. 24. 18:34
 3/15 Hole Hunter ***** válasza:

Állíts csapdát, esetleg használj lasszót, kalapácsot!

Legyen egyéniséged bakker! :)

2012. jún. 24. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
Tudod kérdező az a baj az emberekkel, nőkkel és férfiakkal egyaránt, hogy csak azoknak adnak esélyt akik jól néznek ki, tetszenek nekik külsőre. Azt mindenki elvárja, hogy őt elfogadják olyannak amilyen, de ő már a másik félt nem akarja elfogadni olyannak amilyen.
2012. jún. 24. 18:44
 5/15 anonim ***** válasza:
Az én páromat rengetegen kosarazták ki első ránézésre. Azt mondjuk nem értem, hogy miért, mivel éppenseggel nem csúnya, éppcsak nem egy Adonisz. De életem végéig szeretnék vele maradni (ha ő is így gondolja :-D) mert soha senkivel nem éreztem magam ilyen jól.
2012. jún. 24. 18:54
 6/15 anonim ***** válasza:
utolsó, szerintem te sem kezdenél olyannak, aki nem tetszik külsőre. akárki akármit mond, az az igazság, hogy a külső megfog, a belső megtart. ne álszenteskedjünk..
2012. jún. 24. 18:55
 7/15 anonim ***** válasza:
bocsi utolsó előttinek ment
2012. jún. 24. 18:55
 8/15 anonim ***** válasza:
Ebben tévedsz, mert én ismerkedek olyan lánnyal,akivel nem a külseje miatt akarok együtt lenni. Ez a külső megfog,belső megtart meg csak ilyen hírtelen légbőlkapott "mondjunk valamit" közhely,ha ez teljesen igaz lenne akkor nem lenne az,hogy csúnya fiuknak lenne csaja, vagy csúnya csajoknak fiúja, márpedig vannak ilyenek, személyesen is ismerek ilyet.
2012. jún. 24. 19:03
 9/15 anonim ***** válasza:

én pont azért kezdtem "csúnya" fiúkkal mert azt gondoltam, ők majd tudnak igazán szeretni és értékelik az embert, + a belsőjük szebb mint az olyan pasiknak akik Adoniszok és bárkit megkaphatnak.

rá kellett jönnöm hogy nem így van. ugyanúgy megaláztak, megbántottak, elhagytak, bunkóztak, másokkal flörtölgettek mint a szép pasik.

tehát a válasz: igen, volt már a környezetem szerint nem is 1 csúnya pasim, de ezentúl csak helyessel vagyok hajlandó járni.

ha már ígyis-úgyis sírás a vége, legalább az esztétikum meglegyen :)

21/L

2012. jún. 24. 19:09
 10/15 anonim ***** válasza:

szerintem egy kapcsolat fontos része a szex, és nyilván te sem szeretnél szexelni olyannal, akit nem tartasz szexinek, nem izgat. és ez előbb-utóbb úgyis tönkreteszi a kapcsolatot. nyilván olyan lehet, hogy nem pont a külseje fogja meg, hanem a személyisége, de azért ha emellé olyan külső párosul ami taszítja a másikat, akkor nem fog működni. a szépség meg relatív, lehet hogy az akit te csúnyának tartasz, másnak egyenesen szép. de ha én egy fiút csúnyának találok, akkor azzal nem működik a kapcsolat, és nem hiszem, hogy emiatt bunkó lennék. 20/L

(6os voltam)

2012. jún. 24. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!