Van értelme belső fogszabályzón gondolkodnom? (a tejfogam későn esett ki és felcsúszott a szemfogam, és nagyon csúnya)
egyetlen egy fogamról van szó ,és a állkapcsomon is látszik ahogy eltorzítja mivel kinyomja a számat.magyarul hülyén nézek ki:S xd
azért szeretnék belső fogszabi ,mer borzasztó letargikus állapotba kerülnék ha nekem külsőt kéne hordanom több évig.már a gondolattól borzongok ,pedig már 4 éve feltehettem vna de azóta nem sikerült megbarátkozni vele
győri vagyok 18f
szerintem tetess fel, ha téged ennyire zavar...de jobb lenne, ha egy fogorvostól kérdeznéd meg, mert az is lehet, h pl éjszakaival is meg lehet oldani.
(én a helyedbe a solydent-be mennék, bár nem tudom, hogy ott tesznek-e fel fogszabályzót, de mint fogorvosok nagyon okék)
szégyenlem nagyon de 14 éves korom óta nem volta fogorvosnál, akkor azt mondta hogy éjszakai kizárva(ekkor nagyon befostam).nemtom mit csniáljak.még arra is gondoltam hogy éjszakait hordanák mindig szinte, kivéve suliba nem mennék abba, meg bulizni, de am mindig hordanám. de gondolom ez is hülyeség...:\
tényleg nagyon szükségem lenne rá.de nem akarok bénának tűnni.mer a fogszabi ezt tenné velem,eleinte biztos:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!