Mivel takarjam el a csúnya belső szűrőmet?
Figyelt kérdés
[link] -ilyen szűrőm van.Már van vagy 3 éves, de nagyon elrontja az akváriumom képét.Nem fogom kidobni és újat venni mert tökéletesen működik.Az akiban minden természetes(nincs műnővény és egyéb giccs....kivéve ezt a ronda szűrőt).Mivel tudnám eltakarni? Vagy nem is tudom mit kéne vele csinálni, hogy esztétikusabb legyen.Olyan kb 15 centi magas és kb 6-7centi széles.Segítsetek!2011. márc. 27. 20:01
1/12 anonim válasza:
Szerintem nézz elé egy jó kis kő, vagy mű dekorációt, ami magasabb, vagy egy nagyobb vízinövényt... esetleg az akváriumod hátuljára egy jól választott poszter is jó lehet amibe beolvad...
2/12 anonim válasza:
Veszel 1-2 tő anubiast, menőnek szép nagyra, szerintem utána elég jó takarás lesz.
4/12 anonim válasza:
Nekem vallisnera van elé ültettve,3tő volt 3hónapja most 9tő van (szaporulat),csak a szűrőtisztitás macerás a sok nővénytől,de a szűrő csak hátulról látszik.
5/12 anonim válasza:
Hát ez bizony tényleg elég randa :D
Még az is megoldás lehet, hogy valamire (mondjuk egy ágra) rákötözöl egy kis jávai mohát vagy úszó májmohát és azzal takarod. Csak úgy kellene megcsinálni, hogy ne a szűrőre rögzítsd, hanem elé, hogy takarítható legyen. Vagy valamilyen nagyra növő növény is jó lehet, például a valisneria, ahogyan mondták.
6/12 A kérdező kommentje:
Igen nagyon ronda mondtam:D.Jó ötletek köszönöm majd többfélét kombinálok.
2011. márc. 27. 21:24
7/12 anonim válasza:
szerintem lefesdheted egy jó minőségű fekete műanyagfestékkel, aminek nem árt a víz és nem is mérgező. nézz szét hobbyboltokban és kérdezz utána
8/12 anonim válasza:
uccsó vagyok. Vagy miután lefestetted műanyagfestékkel, vékonyan be is vonhatod sziloplasztal vagy FBS-sel
9/12 anonim válasza:
Mért, hát elé raksz egy jó nagy vasfát állítva, az teljesen eltakarja.
10/12 anonim válasza:
feltételeztem, hogy a színe zavarja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!