Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Mivel takarjam el a csúnya...

Mivel takarjam el a csúnya belső szűrőmet?

Figyelt kérdés
[link] -ilyen szűrőm van.Már van vagy 3 éves, de nagyon elrontja az akváriumom képét.Nem fogom kidobni és újat venni mert tökéletesen működik.Az akiban minden természetes(nincs műnővény és egyéb giccs....kivéve ezt a ronda szűrőt).Mivel tudnám eltakarni? Vagy nem is tudom mit kéne vele csinálni, hogy esztétikusabb legyen.Olyan kb 15 centi magas és kb 6-7centi széles.Segítsetek!
2011. márc. 27. 20:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nézz elé egy jó kis kő, vagy mű dekorációt, ami magasabb, vagy egy nagyobb vízinövényt... esetleg az akváriumod hátuljára egy jól választott poszter is jó lehet amibe beolvad...
2011. márc. 27. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Veszel 1-2 tő anubiast, menőnek szép nagyra, szerintem utána elég jó takarás lesz.
2011. márc. 27. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
rakj elé egy fát
2011. márc. 27. 20:14
 4/12 anonim válasza:
Nekem vallisnera van elé ültettve,3tő volt 3hónapja most 9tő van (szaporulat),csak a szűrőtisztitás macerás a sok nővénytől,de a szűrő csak hátulról látszik.
2011. márc. 27. 20:18
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Hát ez bizony tényleg elég randa :D

Még az is megoldás lehet, hogy valamire (mondjuk egy ágra) rákötözöl egy kis jávai mohát vagy úszó májmohát és azzal takarod. Csak úgy kellene megcsinálni, hogy ne a szűrőre rögzítsd, hanem elé, hogy takarítható legyen. Vagy valamilyen nagyra növő növény is jó lehet, például a valisneria, ahogyan mondták.

2011. márc. 27. 20:36
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen nagyon ronda mondtam:D.Jó ötletek köszönöm majd többfélét kombinálok.
2011. márc. 27. 21:24
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem lefesdheted egy jó minőségű fekete műanyagfestékkel, aminek nem árt a víz és nem is mérgező. nézz szét hobbyboltokban és kérdezz utána
2011. márc. 28. 08:47
 8/12 anonim ***** válasza:
uccsó vagyok. Vagy miután lefestetted műanyagfestékkel, vékonyan be is vonhatod sziloplasztal vagy FBS-sel
2011. márc. 28. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Mért, hát elé raksz egy jó nagy vasfát állítva, az teljesen eltakarja.
2011. márc. 29. 00:54
 10/12 anonim ***** válasza:
feltételeztem, hogy a színe zavarja :)
2011. márc. 29. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!