Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a külső megfog és a belső megtart, akkor egy csúnya fiú hogy fogja meg a párját? Volt már valakinek környezete szerint csúnya párja?
Figyelt kérdés
2012. jún. 24. 18:28
11/15 anonim válasza:
Bonyolult dolog ez a szerelem/párkapcsolat, hiába legjobb volt amikor gyerek voltam, nem foglalkoztam ilyenekkel:)
12/15 A kérdező kommentje:
Valóban megkérdőjelezendő ez a mondás, mert valóban vannak kimondottan csúnya emberek akiknek van, lett párjuk.
Mert az nem igaz hogy aki csúnya az soha az életébe nem volt senkije.
Én csúnya vagyok és mégis volt barátnőm már azért, szóval ez a mondás megkérdőjeleződik.
2012. jún. 24. 19:15
13/15 anonim válasza:
A szépség relatív.
Párom nem nevezhető szépnek, de rondának se, mégis megfogott benne a belseje nagyon.
Másoknak nem igazán tetszik, rondának látják.
6 éve együtt vagyunk
14/15 anonim válasza:
a szépség tényleg relatív.
de akkor te kérdező meg is válaszolhatod a kérdésedet :D hogy mi fogta meg a barátnődet?
15/15 A kérdező kommentje:
kedvességem, eszem
2012. jún. 24. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!