Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi tesz egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi tesz egy pasit rondává, vagy mitől lehet egy pasi ronda?

Figyelt kérdés
Milyen olyan dolgok vannak, amik taszítanak egy pasitól, vagy amitől csúnya lehet egy srác? Egy alapból jóképű srác lehet csúnya?

2012. aug. 24. 12:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
19%

Pattanásos,szemüveges,ápolatlan,arcszőrzet,aránytalan arc,nagy orr,kidülledt szemek.

Kövér,aránytalan testű,kicsi...ilyesmik.

2012. aug. 24. 12:53
 2/29 anonim ***** válasza:
13%
Ha aránytalan testre vagy arcra, beteges kinézetű, elhanyagolt. A szép sosem lesz csúnya, szerintem.
2012. aug. 24. 12:54
 3/29 A kérdező kommentje:
Én alapból helyes vagyok és jóképű, viszont gyerekkoromban volt egy balesetem, és a bőröm kb 50%-a "más"... Heges, sebes a műtétek miatt és bőrátültetés miatt. És úgy érzem hogy ezzel elcsesződött az egész külsőm. :)
2012. aug. 24. 12:57
 4/29 anonim ***** válasza:
67%
te jó ég, csak nem forrázás?
2012. aug. 24. 13:00
 5/29 anonim ***** válasza:
17%
Én fiú vagyok, de nem kellek a lányoknak, mert alacsony, vékony nagy orrú vagyok és jó fiú, sajnos. Mondjuk nem kell bánkódni, úgysincs manapság már egy rendes lány sem. Majd eljárok prostizni, legalább a szexhiányt letudom valahogy, az érzelmes dolgokról meg csak álmodozhatom. Megpróbálom kiölni az érzelems részem.
2012. aug. 24. 13:01
 6/29 A kérdező kommentje:
Nem, égés. De mindegy most hogy hogyan történt. :)
2012. aug. 24. 13:01
 7/29 A kérdező kommentje:
13:01 Ne legyél ilyen pesszimista, biztos találsz majd egy normális lányt csak jó helyen kell keresned. 10/5-ös kinézettel ne akarj 10/8-as lányt.
2012. aug. 24. 13:03
 8/29 anonim ***** válasza:
67%

Nem vagy attól ronda, mert a bőröd nem tökéletes!

Szerintem attól visszataszitó egy pasi, ha igénytelen! Meg ha nincs önbizalma, nincs kisugárzása.

Volt osztálytársamat falják a nők, pedig kicsi, kövér, és arcra sem szép, de van benne valami...na ez a valami a megjelenése, a kisugárzása.

A bőröd miatt meg ne idegeskedj! A volt barátomnak anyajegy van az arcán. Az arcának az egyik fele egy nagy foltban sötétebb, mint a másik, mégis döglenek utána a nők.

2012. aug. 24. 13:05
 9/29 anonim ***** válasza:
nem faggatni akarlak, ez a leggyakoribb háztartási baleset, amit gyerek elszenved. A szép vonásokkal rendelkező aknés (rettenetesen pattanásos) két ismerősöm is férjhez ment, van, akinek ez nem számít. Igazából lehet, elsőre megnéznek, de másodszorra már nem téma.
2012. aug. 24. 13:06
 10/29 anonim ***** válasza:
A ronda, kövér lányok is elküldtek a fenébe.
2012. aug. 24. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!