Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi tesz egy pasit rondává, vagy mitől lehet egy pasi ronda?
ma 13:23
Aha, vajon miért siránkozom?!
Nem voltam én mindig ilyen. mosolygós, jókedélyű gyerek voltam, aki próbálkozott is a lányoknál, de mind elutasított. Ezért lettem ilyen siránkozós fiú. Tényleg minden lány felszínes és csak a helyes, magas, jóképű fiúknak ad esélyt, még a csúnyácskák is.
13:57
Már unalmas vagy az általánositásaiddal! Nem is érdemelsz meg egy nőt sem, ha mindenkit igy lenézel! Persze, benned ugye nincs hiba, csak a csajokban. -.-
Szörnyű mi mindent írtok ez a sok hülyeség fárasztó nagyon.
Férfi vagyok, és engem is sokszor elutasítottak, az első lépés hogy megismerd önmagad, ne akarj másoknak megfelelni ha magadnak sem vagy képes megfelelni, hogyan várhatjátok el hogy ne külső alapján ítéljenek meg titeket ha ti is külső alapján ítéltek. ,,szép,csúnya,kövér,pattanásos" ezek minden olyan dolgok amik csak néző pont kérdései. Szép tányérból nem lehet jól lakni. Az olyan nő vagy pasi amúgy is olyan amilyen hülyék vagytok ha olyanokkal kezdetek. Számomra egy nőnek legyen meg a foga nagyjából :D Legyen meg a füle,szája,szemei meg az alap tartozékok :D a többi majd kialakul. De néha még az sem baj lenne ha azok ne lennének meg mind csak a belső jó legyen el sem hinnétek mennyire fontos az hogy az meg legyen rendesen. Ti még most nem értitek nektek csak az a lényeg amit a TV-ben láttok de majd később rá fogtok jönni hogy minden romlik ahogyan a külső is. Csak ennyit akartam írni lehet szapulni vagy oltogatni. :D
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!