Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Mi tesz egy pasit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi tesz egy pasit rondává, vagy mitől lehet egy pasi ronda?

Figyelt kérdés
Milyen olyan dolgok vannak, amik taszítanak egy pasitól, vagy amitől csúnya lehet egy srác? Egy alapból jóképű srác lehet csúnya?

2012. aug. 24. 12:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Lehet nem is a külsőddel van baj, hanem a hozzáállásoddal.
2012. aug. 24. 13:42
 22/29 anonim ***** válasza:
58%

ma 13:23

Aha, vajon miért siránkozom?!

Nem voltam én mindig ilyen. mosolygós, jókedélyű gyerek voltam, aki próbálkozott is a lányoknál, de mind elutasított. Ezért lettem ilyen siránkozós fiú. Tényleg minden lány felszínes és csak a helyes, magas, jóképű fiúknak ad esélyt, még a csúnyácskák is.

2012. aug. 24. 13:57
 23/29 anonim ***** válasza:

13:57

Már unalmas vagy az általánositásaiddal! Nem is érdemelsz meg egy nőt sem, ha mindenkit igy lenézel! Persze, benned ugye nincs hiba, csak a csajokban. -.-

2012. aug. 24. 14:11
 24/29 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo! remelem az arcodon nem lett serules, mashol viszont nem lehet annyira taszito dolog az "eges" (bocsi de nem olvastam vegig)
2012. aug. 24. 21:52
 25/29 A kérdező kommentje:
Az arcomnak semmi baja. :)
2012. aug. 26. 08:15
 26/29 László22 ***** válasza:
75%

Szörnyű mi mindent írtok ez a sok hülyeség fárasztó nagyon.

Férfi vagyok, és engem is sokszor elutasítottak, az első lépés hogy megismerd önmagad, ne akarj másoknak megfelelni ha magadnak sem vagy képes megfelelni, hogyan várhatjátok el hogy ne külső alapján ítéljenek meg titeket ha ti is külső alapján ítéltek. ,,szép,csúnya,kövér,pattanásos" ezek minden olyan dolgok amik csak néző pont kérdései. Szép tányérból nem lehet jól lakni. Az olyan nő vagy pasi amúgy is olyan amilyen hülyék vagytok ha olyanokkal kezdetek. Számomra egy nőnek legyen meg a foga nagyjából :D Legyen meg a füle,szája,szemei meg az alap tartozékok :D a többi majd kialakul. De néha még az sem baj lenne ha azok ne lennének meg mind csak a belső jó legyen el sem hinnétek mennyire fontos az hogy az meg legyen rendesen. Ti még most nem értitek nektek csak az a lényeg amit a TV-ben láttok de majd később rá fogtok jönni hogy minden romlik ahogyan a külső is. Csak ennyit akartam írni lehet szapulni vagy oltogatni. :D

23/f

2012. aug. 27. 14:14
 27/29 A kérdező kommentje:
Egyetértek utolsó, de azért gondolom te is jobban örülsz annak ha szép a barátnőd. :)
2012. aug. 27. 20:38
 28/29 László22 ***** válasza:
Ha vele vagyok akkor alapból szép. Legalább is számomra az, az hogy másnak milyen az én barátnőm nagy ívben le van kak--va :D Amúgy éppenséggel sokat beszélgettem vele én is erről a dologról és ügye mindenkinek megvan az a dolga amit ha akarna se tudna elnézni a csajnak vagy pasinak, tehát valami olyan külső dolog ami miatt hiába gyönyörű a belső akkor sem tudnál vele lenni, ezt a dolgot kell felfedezni mi az és azt kell figyelemben tartani mikor valakit választasz magadnak. Egy pasit amúgy mint pasi úgy gondolom hogy a beképzeltsége, és a mai állpasik, illetve a homokos biszex beállítottságú facebook betyárok, akik azt hiszik magukról hogy a rózsaszín az férfias, illetve gyúrunk és szétszúrjuk magunkat, illetve a drog olyan vicces típusú ,,pasik" rondává a férfi nevet és a férfit magát. Az én időmben sokkal másként hívták és sokkal másképp viselkedett egy igazi férfi. Nem értem a nőket mi történt veletek. lol
2012. aug. 29. 09:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem sokat számít az, hogy milyen arcot vág egy pasi. Lehet akármennyire helyes az illető, ha úgy néz rám, mint egy vödör sz.rra. Találkoztam már olyan sráccal, aki arca nem volt tökéletes, kicsit kajlán álltak a fogai, a haja szintén furi volt, vékony, egy csepp izom nélkül és a kis "szakmunkás" bajusz is befigyelt, viszont olyan aranyosan nézett meg kedvesen is magyarázott, szóval, ha elhívott volna valahova simán igen-t mondtam volna, de mint kierült van pasija. Itt az oldalon van a 22 éves debreceni srác, volt szerencsém megismerni, vele se lenne amúgy semmi gond, arcra átlagos, lehet kicsit alacsony, de szerintem az sem lenne gond, viszont azt nem lehet benne elviselni, hogy kb két percenként elkezd sírni, mert még nem volt nője, plusz ha ránézel olyan világfájdalom van az arcán, amibe az egész ország belehalna. Ezzel azt akarom mondani, hogy szerintem ez inkább attól függ, hogy mit mutatsz a többi embernek, nyilván az is befolyásolja milyen külsővel rendelkezel, de az nagyon-nagyon sokat dob rajta, ha mosolyogsz és kedves vagy a lányokkal, nem pedig ilyen depis, emós fejet vágsz mindenre.
2012. szept. 6. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!