Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi tesz egy pasit rondává, vagy mitől lehet egy pasi ronda?
Figyelt kérdés
Milyen olyan dolgok vannak, amik taszítanak egy pasitól, vagy amitől csúnya lehet egy srác? Egy alapból jóképű srác lehet csúnya?2012. aug. 24. 12:51
11/29 anonim válasza:
Az, hogy a mai csajoknak a kocsikulcs a komoly érzelmekkel teli kapcsolat nyitja. 24l
12/29 WhiteLabel válasza:
ha "aknés" az is az igénytelenség egy jele, ugyanis kezelhető.
Egyébként amitől egy "srác" csúnya lehet, az az hogy nincs elég önbizalma.
Az önbizalom a lényeg hidd, el.
Egyébként az egyik válaszolónak: ezt a jófiú vagyok dumát hagyjuk mert én nem ez a fajta vagyok, és egy idő után az összes nő elvárja hogy körbenyaldosd.
13/29 anonim válasza:
nem a ronda kövér lányokhoz kell odamenni, hogy nektek csak jó vagyok, mert ti is rondák vagytok, hanem ahhoz, aki küldi a jeleket, hogy bejössz neki.
14/29 A kérdező kommentje:
Hát... Önbizalmam az változó, néha van, néha nincs. De szerintem minden tinédzsernél így van. :)
2012. aug. 24. 13:10
15/29 anonim válasza:
attól meg behalok, hogy valaki azt írta, hogy szemüveges, alacsony és ettől ronda valaki....:S
16/29 anonim válasza:
Én még nem találkoztam ronda pasival. Minden fiúban van valami szép, csak meg kell találni:) 20/N
17/29 anonim válasza:
ma 13:09
Igen, akkor nekem senki sem ad jelet, kössem fel magam? Elegem van a lányokból, mind csak fájdalmat okoz nekem. :(
18/29 anonim válasza:
ma 13:13
Most már találkoztál, itt vagyok én. JMeg nem kell ez a kamu szöveg, neked sem kellenék, ahogy másnak sem, a külsőm miatt. Elegem van belőletek gonosz lányok! :(
19/29 anonim válasza:
vagy a siránkozásod miatt, na az visszataszító
20/29 anonim válasza:
kedves kérdező, mindenkinek van jobb és rosszabb napja, nem is kell ehhez tininek lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!