Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Most ilyenkor mi van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Van egy srác akibe nagyon szerelmes lettem egy ideje. Hétfőn sajnos túl jól éreztük magunkat. ( Kicsit ittunk ) s abban a jó állapotomban elmondtam neki, hogy s mint érzek iránta. Konkrétan én hülye szerelmet vallottam neki. Akkor ő meg mondta nem akarja összetörni a kicsi szívem, de ő nem szerelmes, de szokott rám gondolni. Ahogy elindultunk a helyről ahol voltunk megfogta a kezem s úgy mentünk a buszmegállóba. Jött a busza és felszállás előtt egy csókkal köszönt el. Azóta meg semmi nincs mintha mi sem történt volna. Csak eléggé szép fájdalmas és szenvedős napokat köszönhetek neki a csókja miatt..

Most akkor mi van vagy mi lehet vagy ahhjj nem tudom.. :s

Szerintetek?

2012. dec. 9. 20:49
 1/8 anonim ***** válasza:
A telefonodat az akváriumba ejtetted?
2012. dec. 9. 20:54
 2/8 anonim ***** válasza:
adott egy csókot, mert tudta, hogy megteheti
2012. dec. 9. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Nahát. :D Ez beleillene egy lovestoryba is. :D

Bizonyára vonzódik hozzád, akkor nem csókolt volna meg, még ha ittas is volt.

Nem fogsz se magadnak se neki ártani azzal, ha megkérdezed tőle, hogy miért csinálta, és hogy nem illik egy szerelmes szívvel szórakozni, és hitegetni.

2012. dec. 9. 20:58
 4/8 B25 ***** válasza:
Szerintem nem gondolt komolyan sajnálom. Csak kihasznált a lehetőséget.
2012. dec. 10. 19:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és hát kedves utolsó lehet neked lesz igazad... :'( :s :((
2012. dec. 11. 19:29
 6/8 Pali1977 ***** válasza:
Mindenek előtt fel a fejjel :) Talán csak összekavarodtak az érzései és nem tudja, mit is tegyen, vagy nem meri felvállalni valami miatt a kapcsolatotokat, vagy igen, az is lehet, hogy kihasználsz. Két dolgot tehetsz: 1. Továbbra is emészted magad, 2. Odamész hozzá és beszélsz vele. Már tudja mit érzel, te már nem veszíthetsz! Ha a történetetek regényszerű is, úgy a jó, ha happy end van. Ha lesz, akkor megírom ;) szóval csináljatok nekem egy szép végét a történethez :)
2012. dec. 11. 19:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Előzőnek: megírod??? Hol?
2012. dec. 16. 19:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmi gáz.Dumálj vele,hogy bocsi kicsit becsíptél,és elragadtattad magad a vallomással.Az hogy ő nem szerelmes beléd,nem jelent semmit.Idő kell neki.Nem biztos ,hogy egy ittas csajnak akarna szerelmet vallani.Adj időt a kapcsolatotoknak,nem szabad ajtóstul a háznak rontani.Találkozgassatok ahogy eddig szoktatok,de vegyél vissza,hagyd,hogy ő keressen,ő kezdeményezzen.Ha tényleg gondol rád ,ahogy mondta,az egy jó dolog.Türelem lassú víz partot mos.:)
2012. dec. 16. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!