Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ilyenkor ti már úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ilyenkor ti már úgy gondoljátok, hogy együtt vagytok a sráccal?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy lánnyal, akinek saját bevallása szerint nem sok tapasztalata van. (Én kicsit tapsztaltabb vagyok, de nem sokkal)

Volt már egy kis tapi, de csók még nem...viszont órákat beszélünk kb. 2 naponta vagy személyesen vagy skypon. Amit megfigyeltem, hogy a petting elött mindig én kezdeményeztem a beszélgetéseket, azóta mindig ő csinálja.

Most hétvégén együtt megyünk el a haverjaimhoz...tuti előjön a kérdés: együtt vagytok?? A vicc, hogy ezt nem beszéltük idáig meg...

2012. dec. 7. 08:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi azt beszéltük meg, hogy nem beszéljük meg. Nem is hirdetjük, aki nem ismer annyira, hogy nyilvánvaló legyen, annak úgysincs semmi köze hozzá.
2012. dec. 7. 08:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Ez igaz, viszont a kérdés adni fogja magát...ismerem a haverjaimat annyira :)
2012. dec. 7. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!