Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell tovább lépni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell tovább lépni? Kitől leet ilyenkor segítséget kérni?

Figyelt kérdés
Nem is tudom hogy miert irom ezt le igazabol...19eves vagyok most fogok erettsegizni van baratom ugy 4eve akit nagyon szerettem mindennel jobban de tenyleg o volt a mindenem..de aztan hamar kiutottek a hibai iszik meg hetkoznap is gyakran hazudik ketes ugyei vannak stb stb persze mindig kimagyarazta es azt hiszem o is szeretett ezert mindig meg akart valtozni stb.mindig ram fogta ha hazuott v barmi volt elhitette velem h az en hibam magamat hibaztattam volt h szakitott velem aztan visza sirta magat majd megint ugyabez es akkor sem valtozott a szemelyisege kibirhatatlan kiabrandultam belole mar nm erzem jol magam annyiszor megalazott stb.de a legrosszabb h en nem akarok itt maradni ebben az orszagban en kulfoldon akarok tovabb tanulni meg dolgozni o meg itt akar elni ebben a varosban en soha nem akarnam ezt en gyereket se akarok nem csak tole mastol sem.en tanulni akarok fejlodni meg amit nap mint nap csinalunk fekszunk a tv elott v jatszunk vele nem lehet fejlodni o a bulik meg a haverok szerelmese sokkal inkabb mint a fejlodese.en nem is tudok vele normalisan beszelgetni mert ha valamu ertelmeset hozok fel o azt nem erti meg veszekedik...mit tegyek?en szeretem valahol meg sot en amugy ezek ellenere is szedretem dee nem birom tovabb mar ezt.mit tegyek?v hogyan lepjek tovabb?segitsegre van szuksegem!
2012. dec. 8. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen szakíts vele! Hallgass a szívedre, fejlődj tovább! Nem kell, hogy másik kapcsolatba menekülj, de azt határozd el, hogy legközelebb csak olyannal állsz szóba aki támogat, veled egy szinten van, és nem visszahúz. Lehet, hogy nehéz lesz, de csináld, menj előre, sosem fogod megbánni! Én sem bántam meg, sőt! Sok sikert!
2012. dec. 8. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszodat! De az a baj h nem tusom kimondani h legyen vege!ezert lenne szuksegem segitsegre nm tudok kilepnipedig tudom h nm ezt akarom magamnak h nem erre van szuksegem nem tudok leppni valamiert nm megy.ha o azt mondana h legyen vege feltetlenul bele egyeznek de nem megy magamtol.
2012. dec. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!