Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak: Folytatnátok-e a "hódítást"? Nők: Ilyenkor mi játszódik le bennetek?
Ez a személyes véleményem lesz, nem akarok vele megbántani senkit:
Önző és szemét dolog, ha egy nő tudja, hogy a férfi szereti, de azzal kínozza, hogy csak barátként tartja maga mellett. Ha normális a nő, akkor nem keres téged. A helyedben nem áltatnám magam, nem megszakítanék vele minden kapcsolatot. Már csak azért is, mert így hamarabb kiábrándulsz belőle, ha eldöntöd, hogy lezárod a dolgot és hamarabb is leszel képes egy másik, olyan nővel kezdeni, akinek te is kellesz.
Előző vagyok, javítanám a szöveget:
A helyedben nem áltatnám magam, megszakítanék vele minden kapcsolatot.
Nem véletlenül ez a véleményem, régen pont ugyanolyan helyzetben voltam, mint te. Teljesen ugyanezt a szöveget tolta a képembe a nő. Én hülye meg vártam, miatta leráztam olyan szép és aranyos lányokat, akiknek kellettem volna (amikor elszállt a szerelem köde, akkor láttam tisztán, hogy akiket miatta elszalasztottam, 1000-szer szebbek és rendesebbek lettek volna). De nekem meg ő kellett. Utána már hiába futottam volna azok után, akiket meg én küldtem el, leráztak, hogy ha akkor nem kellettek, akkor most már késő bánat. Látod, a nők sem várnak senkire. Te se várj! Rövid az élet, ne fecséreld el. Ha tetszel valakinek és igazán kellesz neki, akkor szinte magától megy simán minden.
A lepontozók fiatalok majd megtanulják mindezt idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!