Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi játszódik le a fiúkban? (bővebben)
Igen.
Feláll a faszom
Igen.
Bármire.
Arra is.
Igen.
Már leírtam a választ, bármi lehet.
22F
14-18 éves koromban egy lágy szellőtől is felállt, nemhogy egy csóktól. :D
22/f
:DDDDDDDD
Első, persze, én is örülök, hogy akkor vonzódik hozzám, meg minden:) Csak fura, de jó értelemben.
Én speciel semmire. Max arra, hogy kellemetlen, ha szegény lány elkezd következtetéseket levonni abból, hogy áll, tekintve, hogy gondoljon bármit, azt én nem tudatosan vezérlem.:D Szóval csókolózás közben inkább élvezni szoktam a dolgot, nem igazán gondolkozni. ami bújást illeti, változó:
a.) Valami tök más jut az eszembe(pl. vacsora, hétvégi biciklitúra, stb.), ez elég kellemetlen érzés, még akkor is ha jólesik.
b.) Semmi, ld. csókolózás.
c.) "Hmmm... Egyszer még sokra vihetem...;]"
d.) "Basszus, észre ne vegye, hogy feláll, magyarázhatom meg, hogy nem a szex az elsődleges..."
18!F
nem fontos konkrétan a szexre gondolni hogy felizguljunk...
az adott testi érintés, vagy a nyomás (ahogy az ölébe ülsz) már elég.
Nekem leendő barátnőm ilyen, hogy pár kis csóktól annyira felizgul, hogy lehetetlen :) ÉN nyugodtabb vagyok, persze azért én is izgalomba jövök :D
Egyénfüggő nagyon a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!