Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha friss kapcsolat egyből abortusszal folytatódik, akkor folytatnátok?
nem vagyok kíváncsi a miért nem védekeztetek hozzászólásra, mert védekeztünk és mégis
nem vagyok kíváncsi, a miért abortusz, mert muszáj, mert mindketten szegények vagyunk és egyéb problémák, szóval a kérdésre kérek választ.
Egy friss kapcsolatban nem is szabad gyereket vállalni, az úgyis csak azt eredményezné hogy szétmenjetek a későbbiekben.
Nincs ég meg az a kötés köztetek , az a mély kapcsolat és bizalom ami a gyerekvállaláshoz kell.
Persze ezért a válaszért most az összes 21 éves elvált 3 gyerekes anyuka a nyakamnak fog esni, de nem érdekel.
Ha szeret a párod, akkor szép lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, ha nem szeret eléggé el fog hagyni, ezt csak az idő dönti el.
Ez nagy részben attól is függ hogy a női fél hogy éli meg az egészet, ha úgy hogy jajj gyilkosságot követtem el, na az akkor kihat a kapcsolatra, ha nem akkor szerintem nem.
Itt nálunk ugye belenevelik az emberbe hogy ez gyilkosság, az osztrákoknál pl ez egyáltalán nem probléma, mert ott úgy vallják hogy egy nő szabadon dönthet a testéről.Szóval szerintem hogy hogyan folytatódik a kapcsolat az nagy részben a nő hozzáállásán múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!