Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolattól és a szakítás körülményeitől függ. Ha az egyik fél még mindig szerelmes, akkor abból a büdös életben nem lesz normális barátság. Néha viszont megesik, hogy egy nagy szerelem barátsággá szelidül, ha ilyen kapcsolat időben véget ér, akkor a barátság folytatódhat.
2012. nov. 16. 10:12
Nekem csak annyi megy,hogy néha rá írok facebookon,hogy él-e még.De élőben nem beszélgetnék vele,meg ahogy észre vettem haragszik még az utolsó,a többi nem.
2012. nov. 16. 10:12
Szerintem kizárt dolog, abból normális barátság már sose lesz!
2012. nov. 16. 10:15
4/10 A kérdező kommentje:
Hülyeség. Engem a csaj dobott, mondta azért lehetünk még barátok. Próbáltam vele haverkodni de tiszta ideg volt mikor velem volt úgyhogy léptem is inkább.
2012. nov. 16. 10:18
Vannak, akiknél működik, ha nincs már szerelem egyik fél részéről sem, de emberileg sem csalódtak egymásban. Hiszen amit a kapcsolat alatt kedvelt a másikban, azt utána is kedvelheti.
2012. nov. 16. 10:20
Közvetlenül utána biztos, hogy nem működhet. Én több exemmel is jóba vagyok, némelyikkel kifejezetten baráti viszonyban. Még párkapcsolati témában is gyakran segítünk a másiknak.
Általában velem szakítottak, és én voltam az, aki a végén is többet érzett, de pár év után, ha nem beszéltünk, ez elmúlt. Sokat tudnak segíteni, ha őszintén átalakul a kapcsolat. Speciel azzal a sráccal vagyok nagyon jóba, akivel először jártam... aminek már 7 éve =) Fél évig nem beszéltünk a szakítás után, aztán egy ideig még rossz érzésem volt tőle, de igen hamar elmúlt. Azóta volt, hogy egy komoly csalódásom után ő kapart össze a földről, és nem úgy, hogy bepróbálkozott, hanem tényleg barátilag.
Szóval: csak idővel működhet, és csak akkor, ha mindkét fél nyitott erre.
22/n
2012. nov. 16. 10:25
Én egy volt barátommal vagyok jó barátságban, bár az tény, hogy mi a lehető legnormálisabb körülmények között váltunk szét. Nem voltak nagy veszekedések, csak mindketten éreztük, hogy ez bizony már nem az a nagy lángoló szerelem. Leültünk, megbeszéltük, én pityeregtem egy kicsit:D, azután folytattuk az életünk. Örülök neki, hogy így alakult.:)
2012. nov. 16. 10:41
mindegyik exemmenl jo viszonyban vagyok,kiveve egyet,az utolsot,o volt a nagy szerelmem.osszeferhetetlenseg miatt szakitottunk,es nagyon,de nagyon nehezen ment a tovabblepes,neki meg most sem,mert meg mindig probalkozik,hogy legalabb baratok legyunk,de hat ez nem igy mukodik...
szoval,ahol nem volt szerelem,azokkal tok joban tudtunk maradni
2012. nov. 16. 11:22
Működhet, de nem közvetlenül utána, és nem akkor ha még mindig éreztek egymás iránt, legalábbis valamelyikőtők valamit. Amint egyikőkötök se akar már a másiktól semmit, szerintem semmi akadálya, saját példa :)
2012. nov. 16. 12:05
Kapcsolódó kérdések: