Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van most igaza?
A barátnőmnek mondtam, h szilveszterkor együtt kéne lennünk. Erre ő azt mondta, hogy még nem tudja, mert a barátnőjével is akar lenni. Én meg teljesen normálisan elmagyaráztam neki, hogy együtt vagyunk, a szilveszter tényleg nem egy mindennapi dolog, erre azt mondta h hadd jöjjön a barátnője is. Az a lényeg, hogy én vele akarok lenni, ő meg a barátnőjét is akarja hívni, hogy elmenjünk valahova. De én tök úgy vagyok vele, hogy szerintem mindenképp jobb lenne ha nem lenne ott a barátnője, kinek hiányzik, hogy ne egymással legyünk elfoglalva.
Most én látom rosszul a dolgokat, vagy egyszerűen nem akar annyira velem lenni? nem értem az okát...
Hívj meg te is pár embert, és legyen egy laza házibuli. Ha kettesben akarsz lenni a barátnőddel, félre tudod majd hívni kicsit romantikázni, ő meg ha barátnőjével akar ökörködni, akkor elmegy ökörködni.
Én agybajt kapnék, ha párom megpróbálna kisajátítani, főleg, ha mondjuk nem is vagyunk olyan régóta együtt, a szilvesztert meg mondjuk már megbeszéltem mással, még ő előtte. Nem fogok soha barátot cserben hagyni, egy pasi miatt, akármennyire is szeretem.
Ha, már mindenáron vele akarsz lenni van két megoldás.
1. összehívsz egy kis társaságot esetleg te a barátaidból néhányat a csajod meg a barátnője vagy több ember h szóval társaságba tudjatok bulizni.
2. Meggyőzöd a csajodat és a barátnőjével meg is beszélheted h legyél eggyütt csak ketten te meg a párod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!