Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaza van?
Figyelt kérdés
a lányhaveromnak egy hete elmondtam,hogy jó lenne ha több lenne és mondta,hogy ő nem tudja el képzelni és ennyibe maradt a dolog. Tegnap átjött hozzám és mondta,hogy az lenne a legjobb ha megszakítanánk minden kapcsolatot. Én elfogadtam de eléggé szarul érzem magam mert 3 éves jó haverságról van szó.20/F2012. okt. 28. 10:55
1/8 anonim válasza:
Igen, igaza van.
sose volt jó haverság, mert te mindig többet akartál.
2/8 anonim válasza:
Miért ne kérdezted meg tőle, miért teszi? Valami nyomos oka, azon kívül, hogy megijedt, hogy te másképpen érzel iránta, kell hogy legyen.
3/8 A kérdező kommentje:
"Igen, igaza van.
sose volt jó haverság, mert te mindig többet akartál"
Ez egy nagy baromság, 3 éve vagyunk haverok és csak 1 hónapja kezdtem többet érezni iránta.És ha így is lett volna attól még lehet az jó haverság ha meg van a lojalitás
2012. okt. 28. 11:04
4/8 anonim válasza:
2. Miért kellene ennél nyomósabb ok? Én sem szeretem tartani a kapcsolatot olyan fiúkkal, akik többet akarnak tőlem, mint én tőlük. Mindkettőnknek rossz az úgy, ő csak "szenved", én meg zavarban vagyok...sehogy se jó.
6/8 anonim válasza:
Igaza van. Egy barátság már nem igazán tud barátság maradni, ha a másik többet érez. Sajnálom. :(
7/8 anonim válasza:
Elég radikális lányhaverod van.Mondhatta volna,hogy ő nem akar többet,és te is ehhez tartsd magad.Gondolom megértetted volna a kérését,és nem nyomultál volna tovább.
8/8 anonim válasza:
Fiatal még, és megijedt.
Kicsit hagyd hogy lenyugodjon, aztán keresd újra valami semleges témában.
Ha hasonló a haveri körötök, akkor gondolom elkerülni úgysem tudnátok egymást örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!