Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve lakunk együtt.Bankban dolgozik a legfelső szinten egy szobába egy fiatal szép nővel.Én nagyon féltékeny típus vagyok és párszor utána mentem a munkahelyére váratlanul hogy mit csinálhat azzal a nővel.1 hete amikor volt az a nagy meleg megint megleptem hogy felmegyek hozzá és hát az ingje ki volt terítve a székre és egy atlétába volt.Akkor gondoltam hogy valami történt köztük azért van levéve róla az ing vagy csak "menőzni" akar a nőnek.Erre azt a kifogást találta ki hogy azért vette le mert nagyon meleg van és a klímát meg nem szereti használni mert hamar megfázik tőle.Na akkor gondoltam azt hogy ez egy rossz kifogás és valami volt köztük és szóltam a főnökének hogy mást ültessen vele egy szobába ne azt a nőt.Tegnap haza jött hogy a megbeszélésen mindenki előtt felhozta a főnöke amit kértem hogy mást ültessen a nő helyére és neki ez annyira kellemetlen volt hogy el nem tudja mondani és a főnöke külön behívatta hogy ha cirkuszban érzi magát vagy kívánság műsorban hogy kivel szeretne együtt dolgozni akkor kereshet másik állást és hogy nem szeretne engem többet ott látni a főnöke mert ott dolgoznak és az nem átjáróház.Erre ma összepakolt és kijelentette hogy ő ezt itt befejezte és elköltözik tőlem.Szerintem túl reagálta ezt az egészet2012. szept. 15. 14:21
2/16 anonim válasza:
én nem elköltöznék hanem kiraknálak egyből az utcára azt mehetsz amerre látsz.. van egy féltékeny pissa aki fut a pasija után..majd megy sírni a főnökhöz.. hát nc...
3/16 anonim válasza:
Mekkora egy idióta vagy Istenem!
Nagyon jól tette, hogy kidobott!Az ilyen elkényeztett csajoknak kéne falura férjhő menni, aztán tyúkot kopasztani!
4/16 anonim válasza:
A következő pasiddal majd okosabb leszel.
Megszégyenítetted, és hülyét csináltál belőle a munkahelyén, az egyetlen dolog amit tehetett, hogy megmaradjon a karrierje, ha lapátra tesz téged. Így is még sokáig ezzel fogják cikizni szerencsétlent.
6/16 anonim válasza:
Miért egyből a fönökéhez(aki gondolom számodra addig idegen volt)rohantál?
7/16 A kérdező kommentje:
Mert gondoltam hogy csak ő tudja átszervezni,hogy más kerüljön a helyére
2012. szept. 15. 14:34
8/16 anonim válasza:
Semmit nem reagált túl, úgy ba.sználak ki, mint macskát szarni!
Mit képzelsz te, kinek képzeled magad?!
Az én munkahelyemre próbálnál 1-szer is bejönni, az lenne az utolsó.
9/16 anonim válasza:
Hát te sem vagy normális.Istenem ilyen hülyeség miatt képes voltál a főnökéhez szaladni?Szegény barátodat sajnálom csak akit ezek után még jó hosszú ideig fognak cikizni...
10/16 anonim válasza:
szegény srác, nekem eszembe sem jutna bemenni párom munkahelyére semmilyen indokkal sem.
szánalmas liba vagy.
jól teszi, ha elköltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!