Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Párommal 1,5 éve vagyunk együtt. A problémám az, hogy bár egy városban élünk és ha nagyon megerőltetné magát 15 perc alatt nálam lehetne, ehelyett ő mostanában csak hétvégén szeretne találkozni velem. És még azt sem érti, nekem ezzel mi a problémám, miért nem jó nekem, ha szombat-vasárnap együtt vagyunk?!?
Én még egyetemre járok, alkalmi munkákat leszámítva értelemszerűen semmi dolgom nyáron. Ő évek óta dolgozik. Azt vágta a fejemhez, hogy nekem könnyű nem csinálok semmit. ÉS még azt sem tudom megérteni, hogy ő fáradt. "Elege van a munkájából, mostanában ott is problémái vannak és még én is szekírozom." Azt mondja foglaljam el magam, találkozzak barátnőimmel vagy csináljak amit akarok.
Én nem azt szeretném hogy minden nap együtt legyünk, de ha esetleg nagyon egyedül érzem magam és jól esne a társasága még arra sem képes, hogy átjöjjön hozzám. Ha este fagyizni szeretnék, ami max fél óra, akkor megkapom majd hétvégén.
De hétvégén se csinálunk semmit, ő fekszik-pihen én meg szolgáljam ki..mert ő most pihen! Nem megyünk sehova, fekszünk a szobába, nagyon ritkán rá tudom venni, hogy legalább menjünk el strandra ott is feküdhet.
Már azt gondoltam, nem is szeret. talán szakítani akar, de nem meri elmondani...de ezen teljesen kiakadt, hogy ilyenről szó sincs, és utálja hogy én egyből a legrosszabbra gondolok. Egyszerűen csak elege van a munkahelyéből és csak nyugira vágyik.
Úgy néznek ki a hétköznapjai, hogy dolgozik utána filmet néz, vagy a laptop előtt ücsörög, nagyon ritkán találkozik úgy 10 percre a haverjaival és alszik. És én ebbe a nagyon zsúfolt napirendbe nem férek be.
Volt már hogy látta rajtam, hogy nagyon elegem van akkor megemberelte magát, és jött hozzám. programokat szervezett..de egy két ilyen kivételes alkalom után minden visszatért a régi kerékvágásba. (Akkor is azt láttam rajta, hogy semmi kedve az egészhez és úgy nekem inkább ne szervezzen programot.)
Nem tudom, hogy képzeli ő el egy kapcsolatot.. én csináljam a dolgaimat, ő is. hagyjuk egymást békén, és ha olyan kedve van, vagy épp hiányoznék neki álljak rendelkezésére és ne hisztizzek, hanem örüljek neki.
Nekem ez így nem kapcsolat.Ennél többre vágynék. Neki is mondtam, de csak hajtja a maga verzióját.
Mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!