Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most kinek van igaza? (kicsit...

Most kinek van igaza? (kicsit hosszú)

Figyelt kérdés
Van 2 fiú,unokatestvérek.Régebben megbeszélték,hogy csajon nem vesznek össze.De úgy jött,hogy mindkettőnek megtetszettem.Nekem az egyik srác tetszett,másik srác megkérdezte azt,hogy: xy(én)lehetek az övé?! és a válasza igen volt annak a srácnak aki nekem tetszik.Ekkor letörtem picit,mert állandóan rólam kérdezgetett egyik ismerősömtől,mindig én voltam téma stb. utána haverom megkérdezte hogy én kellek neki azt mondta nem ,neki más tetszik.Ekkor lemondtam róla.ekkor kezdett nyomulni másik srác,így vele nagyon jóba lettem,végére szerelmes lett,de ott volt a gond,hogy ahányszor vele voltam,mindig másik fiú volt eszembe,végére nem volt már jó,és megmondtam neki,hogy nem lehetünk együtt stb. ő még mindig le van törve,másik pasi meg elkezdett nekem irkálni,szó szerint nyomult,szülinapomkor meglepett mindkettő,eljöttem hozzám este,nagyon jó megvoltam avval a fiúval aki nekem tetszik,sokszor mentünk együtt bulizni,100% biztos voltam,hogy kellek neki,mert úgy viselkedett,erre a másik fiú aki szeret nem beszélt pár napig vele,miattam, erre tegnap azt mondta: nem akarok tőled semmit,mert unokatesómmal voltál,ő szeret,magad alatt vágtad fát,te rontottad el!Haveromnak viszont azt mondta,hogy akkor lehet valami ha lecsillapodik az ügy (tehát nem szeret unokatesója stb. de ez nem olyan gyors.:/) és amitől lehidaltam tegnap. mikor közölte velem,hogy semmit se akar elment barátnőmmel 2-3 órára pizzázni.Én ott ülök magam sirok,telefonálok,remegek szórakozóhelyen,mert akkor hirtelen rosszul esett.Még kérdezte is hogy miért sirtam.. nem válaszoltam neki egész nap!Most ki a hibás? az egészért én? hiszen ő mondta hogy neki nem kellek,neki más tetszik..
2012. júl. 22. 01:59
 1/5 A kérdező kommentje:
ÉS ezek után jó barátságot akar velem,továbbra is bulizni,de látni se bírom,mert sírógörcs kerülget. :(
2012. júl. 22. 02:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez kézenfekvő, mindhárman idióták voltatok. A srácok azért, mert maguk közt próbáltak dönteni a sorsodról (ezzel mintegy megelőlegezve a végleges határozatodat és meggátolva annak érvénybe lépését), te pedig amiért nem vetettél véget az egyikük akciójának. Simán közölhetted volna kiszemelteddel a tényállást.

Jó tanács; legközelebb használj álneveket a helyzetleíráshoz, baromi nehéz így nyomon követni.

2012. júl. 22. 03:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én 3. fiút keresnék inkább...
2012. júl. 22. 07:22
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

Te vagy a hibás:

- az egyik tetszett neked, de a másikkal jöttél össze. Ez elég megalázó az ő számára, és a te erkölcsi tartásodról is sokat elárul.

- Hagytad, hogy ők döntsenek arról, hogy te kivel legyél.

- Nekik van egy megállapodásuk, amit te nem tartasz tiszteletben: nekik fontosabb a jó barátságuk, mint egy csaj. Ha összejönnétek, akkor a másik srácnak sz@r lenne együtt látni titeket, annak a srácnak pedig, aki tetszik, sz@r lenne a tudat, hogy előtte az unokatesójával voltál együtt.

Ebből a szituból úgy jöhetsz ki a legjobban, ha megőrzöd a méltóságodat, és hiszti nélkül otthagyod őket.

2012. júl. 22. 13:53
 5/5 anonim ***** válasza:
86%
Bármilyen szép volt tőlük, hogy a megkérdezésed nélkül egyeztek meg, kié légy, rád sem fogott pisztolyt senki, hogy mondj igent a másik fiúnak.
2012. júl. 22. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!