Tud segíteni aki esetleg hasonló cipőben jár/t? Kicsit hosszú lesz.
Tisztában vagyok vele, hogy az én problémám nem olyan nagy ügy, de nagyon rosszul esik. Úgy érzem mindenki ellenem van és nem tudom mit tehetnék. Apukám új felesége utál, és minden helyzetet kihasznál, hogy elüldözzön vagy belém kössön. Én próbálok megfelelni, de vannak olyan dolgok amiket, már nem lehet szó nélkül megállni. Kijelentette, hogy egy senki vagyok és kb örüljek, hogy ott lakhatok. Apukámmal közösen építkeztek ugyanannyi pénzük van benne. Próbáltam vele rendes viszonyt kialakítani, de ő nem hagyta. Miután elment a lánya saját akaratából szerintem valamilyen szinten engem okol. Pedig én semmit nem tettem a lányának max annyi, hogy egyszer rászóltam, hogy ne telefonáljon fennhangon 3 órán keresztül, mert szeretnék pihenni, mivel másnap vizsgám volt. Apu felesége féltékeny, ha apu velem beszél utálja, ha velem foglalkozik. Ezért sokszor összevesztek már. Apu kiáll mellettem bizonyos szituációkban, de ő sokszor nincs jelen és nem látja, hogy valójában mi történik. A felesége teljesen elferdítve adja neki vissza a dolgokat. Apu nem fog tőle elválni se elköltözni. Anyukámhoz nem tudok menni, mert ő semmit nem törődik velem, nem is nagyon támogat. A testvérem finoman jelezte (kiabálva), hogy odamehetek, de maximum pár hónapra. Az a baj, hogy nincs még munkám és olyan anyagi helyzetem, hogy eltudjak menni.
Próbálok munkát keresni, de sajnos itt nem olyanok a fizetések amiből el tudnám magam tartani, albiba tudnék menni. Jelenleg felsőoktatásba járok 2 suliba egyszerre, de még 1 év mire a kezemben lesz a szakmám.
A párommal akartam volna elköltözni, de nagyon megromlott a viszonyunk. Már ott tartunk, hogy az utcán nyilvánosan simán megütött. A múltkor annyira kínosan éreztem magam, jött utánnam este és üvöltött, hogy legszívesebben agyonütne. Aztán kértem, hogy menjen el hagyjon békén haza menni, normális hangnemben kértem és belevert a mellkasomba alig kaptam levegőt és összecsuklottam. Ő orditott, hogy mit játszom az eszem stb. Nagy nehezen elszaladtam előle és annyira rettegtem, hogy órákig mászkáltam a környéken, mert féltem hazamenni. Az előzménye ennek az egésznek az, hogy eszembe jutott, hogy megcsalt és haza akartam menni tőle.
A páromat azért nem hagytam el, mert máshova nem nagyon tudok elszabadulni itthonról, apu feleségének a szekálásától. Na meg ő itt lakik a környéken és a kiskutyámat se akarom egyedül hagyni.
Köszönöm annak aki elolvasta és örülnék, ha tudnátok tippet adni, hogy mit kellene tennem, hogy ne mindenkinek én legyek a célpont. 21/L
3.válaszoló: Apukámnál lakom.
1.válaszoló: Hát ez az, hogy én is felhúzom magam már, ha valaki felemeli a hangját, mert annyit ordítottak velem, hogy érzékenyen érint.
2. válaszoló: Próbálok erős lenni csak annyira nehéz, ha mindenki szemétkedik. Meg nem is akarok leállni vele, mindennap vitázni, mert olyan szemét dolgokat művel. Pl. van, hogy reggel 5-kor elkezd takarítani csak nehogy pihenni tudjak. Aztán ha hazajön délután ugyanezt csinálja. Csapkodja az ajtót az edényeket. Már füldugóval alszom, de azon keresztül is hallom. Ez ellen nem tudom mit tehetnék?! Ezért is vagyok még együtt párommal, mert hozzá legalább át tudtam menni aludni. De eléggé elfajult a viszonyunk.
A mostohás részt mintha én írtam volna.
Enyém is kötekszik, magyaráz, beleszól, piszkál, megaláz. Ha beszélgetni próbálok vele, elintézi két szóval, de azt is olyan arccal, meg gesztusokkal, h fú.
Apának már olyanokat mond, h remélem, nem lesz itt még 30 évesen is, meg elkényelmesedik... undorító nő.
Valahogy menj el, vagy vedd be a leszrom tablettát (nekem hatott, egyszerűen nem érdekel már, mondjon, tegyen, amit akar).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!