Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tud segíteni aki esetleg...

Tud segíteni aki esetleg hasonló cipőben jár/t? Kicsit hosszú lesz.

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok vele, hogy az én problémám nem olyan nagy ügy, de nagyon rosszul esik. Úgy érzem mindenki ellenem van és nem tudom mit tehetnék. Apukám új felesége utál, és minden helyzetet kihasznál, hogy elüldözzön vagy belém kössön. Én próbálok megfelelni, de vannak olyan dolgok amiket, már nem lehet szó nélkül megállni. Kijelentette, hogy egy senki vagyok és kb örüljek, hogy ott lakhatok. Apukámmal közösen építkeztek ugyanannyi pénzük van benne. Próbáltam vele rendes viszonyt kialakítani, de ő nem hagyta. Miután elment a lánya saját akaratából szerintem valamilyen szinten engem okol. Pedig én semmit nem tettem a lányának max annyi, hogy egyszer rászóltam, hogy ne telefonáljon fennhangon 3 órán keresztül, mert szeretnék pihenni, mivel másnap vizsgám volt. Apu felesége féltékeny, ha apu velem beszél utálja, ha velem foglalkozik. Ezért sokszor összevesztek már. Apu kiáll mellettem bizonyos szituációkban, de ő sokszor nincs jelen és nem látja, hogy valójában mi történik. A felesége teljesen elferdítve adja neki vissza a dolgokat. Apu nem fog tőle elválni se elköltözni. Anyukámhoz nem tudok menni, mert ő semmit nem törődik velem, nem is nagyon támogat. A testvérem finoman jelezte (kiabálva), hogy odamehetek, de maximum pár hónapra. Az a baj, hogy nincs még munkám és olyan anyagi helyzetem, hogy eltudjak menni.

Próbálok munkát keresni, de sajnos itt nem olyanok a fizetések amiből el tudnám magam tartani, albiba tudnék menni. Jelenleg felsőoktatásba járok 2 suliba egyszerre, de még 1 év mire a kezemben lesz a szakmám.

A párommal akartam volna elköltözni, de nagyon megromlott a viszonyunk. Már ott tartunk, hogy az utcán nyilvánosan simán megütött. A múltkor annyira kínosan éreztem magam, jött utánnam este és üvöltött, hogy legszívesebben agyonütne. Aztán kértem, hogy menjen el hagyjon békén haza menni, normális hangnemben kértem és belevert a mellkasomba alig kaptam levegőt és összecsuklottam. Ő orditott, hogy mit játszom az eszem stb. Nagy nehezen elszaladtam előle és annyira rettegtem, hogy órákig mászkáltam a környéken, mert féltem hazamenni. Az előzménye ennek az egésznek az, hogy eszembe jutott, hogy megcsalt és haza akartam menni tőle.

A páromat azért nem hagytam el, mert máshova nem nagyon tudok elszabadulni itthonról, apu feleségének a szekálásától. Na meg ő itt lakik a környéken és a kiskutyámat se akarom egyedül hagyni.

Köszönöm annak aki elolvasta és örülnék, ha tudnátok tippet adni, hogy mit kellene tennem, hogy ne mindenkinek én legyek a célpont. 21/L

2012. ápr. 29. 21:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Te hogyan tudod elviselni? Mit csinálsz? Engem annyira zavar már, hogy néha a falnak mennék tőle...
2012. ápr. 29. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Egy ilyen beszólogatós részt miért nem veszel fel a telefonodra és mutatod meg apukádnak. Én a helyedbe ezt tenném. Utána mostoha anyuci kaparhat ahogy akar.
2012. ápr. 30. 06:45
 13/18 anonim ***** válasza:
48%
Azért az kissé meredek, hogy a kolesz nem jó, de a téged bucira verő barátod jó...
2012. ápr. 30. 09:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Hidd el, engem is rohadtul zavar, de mivel nem tudok hová költözni - most csinálnák a házat, ma, ehelyett itthon basszuk az eget, mert a drága nő valamit kitalált, ami persze sokkal fontosabb - kénytelen vagyok elviselni.

Ja, amúgy étkezési zavaros, depressziós lettem, szóval az nem igaz, h csak úgy simán elviselem. De barátnőm, meg nagynénémék rengeteget segítenek, támogatnak, szóval... ha ők nem lennének, én komolyan öngyilkos lettem volna.

Elviselni meg... hááát, próbálok kikapcsolni, egyszerűen nem figyelek rá, mikor dumál, gondolatban máshol járok, hadd károgjon; amúgy már csak az tartja bennem a lelket, hogy nem sokáig kell elviselnem... remélem.

Apával is csomót veszekszek már, mert ugyanolyan lett, mint az a nő (a saját bátyját nem köszöntötte fel, mert a mostohámnak más programja volt)...

2012. ápr. 30. 09:37
 15/18 A kérdező kommentje:

A kolisnak üzenem, még ha akarnék, SE tudnék koliba menni, mert levelezős vagyok. A barátomba mostanság már nem szoktam "kapaszkodni" amióta ilyen "rendes" lett.

Utolsó!

Hát neked is rohadt nehéz lehet, nyilván neked is a semmiért keseríti az életed. Mennyi idős vagy? Én ezért tanulok, hogy végre valamikor ki tudjak törni innen. Annyira szemétláda és érted nincs is oka rá. Olyan hülyeségekért képes szekálni, hogy néha az eszem megáll. A múltkor azért teremtett le, mert nem adtam neki oda azonnal a vajat, amiből épp ettem. És hogy ő nem hajlandó várni 1 percet se. Na ezt én sem hagytam szó nélkül ez eléggé visszafele sült el neki. Én megtehetném, hogy eljárkálok mindenfele, csak van egy kiskutyám és nem akarom egyedül hagyni. De mivel most nagyon jó az idő, szerintem minden idejét a napon való aszalódással fogja tölteni úgyhogy talán csönd lesz..Nyáron nem tudom mit fogok csinálni. Mert ő meg állandóan szabadságon van. Komolyan sokszor hihetetlen, hogy neki ennyi szabadsága van... Nyáron hetekig nézhetem azt az ostoba fejét.. Áhh de nem várom. Apukád nem áll ki melletted?

Jah aki a telefonos módszert javasolta, apu már nem egyszer hallgatta végig, hogy milyen p.araszt elméletileg lett is neki szólva, de nem bír magával egy bizonyos idő elteltével megint elkezd szemétkedni. Apu meg nem akar válni, max ha őt kezdi el iszonyatosan szétszekálni. Mert őt is szokta időnként...

2012. ápr. 30. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a paiddal szakíts és költözz anyukádhoz. Lehet nem törődik veled de legalább nem készít ki! Esetleg nagyszülők nincsenek?
2012. ápr. 30. 22:55
 17/18 A kérdező kommentje:

Nem megyek anyukámhoz mert: 1. messze lakik én pedig Pesten tanulok. 2. Abszolút nem adna pénzt semmire amíg együtt laktunk 3 zsömlét nem vett nekem. 3. Ha ott laknék akkor aztán lehetnék a házicselédje, mert az biztos, hogy az égvilágon MINDENT nekem kellene csinálnom.

Egy nagymamám van ő mondta, hogy menjek oda, de elég balhés környéken lakik és ő már olyan régóta lakik egyedül, hogy nem viselné el, ha valaki ott lakna. Mikor ott aludtam nála, már akkor ki volt készülve idegileg. Nem bírja elviselni. Max azt szereti, ha pár órát ottvagyunk.

2012. máj. 1. 13:21
 18/18 anonim ***** válasza:
esetleg társbérlet? szabát bérelni valahol?
2012. máj. 1. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!