Elolvasod, ha van kedved? Kicsit hosszú, de nem tudom mit csináljak!?
Talán te sem törődsz a pároddal eleget? Közösen kellene megbeszélned a pároddal a gondjaitokat. Te elsősorban anya vagy,aki felelős a gyerekéért! Igaza van az elsőnek,hogy nem "avval" kellene törődnöd.
Hozd rendbe a házasságod,ne csak a gyerekkel törődj,hanem a pároddal is. Akkor nem fog mindenért morogni ő sem.
Én megértem, milyen rossz, ha valakit nem szeretnek, illetve érzelmileg hanyagolnak. a leírásodból nem igazán szerethet a férjed. Azért én mégis azt ajánlom, hogy próbálj meg őszintén beszélni vele, hogy mégis érez-e valamit még irántad, mert mostanában mintha eléggé nem ezt mutatná..stb. és ezek téged nagyon szomorúvá tesznek. Beszélj őszintén, de ne vitázva.
Ha ezek után sem érti, meg nem is érdekli, talán mégis új életet kellene kezdened, mert így nem lehet valakivel élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!