Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kinek van igaza?

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Anyumat 3 hete műtötték és a lényeg, hogy most nem emelhet nehéz dolgokat, ezért vagyok vele itthon (amúgy már nem itt lakom). Segítek neki, amiben tudok, minden nap én cipeltem haza a több 10 kilós bevásárlásokat, 20-40 fokban, esőben...

Aztán úgy volt, hogy szombaton elmegyünk ketten piacra, oda jó korán kell menni 7-8 óra körül. De én mondtam, hogy mehetnénk pénteken is, hátha akkor nem lesznek annyian. Mondta jó, akkor majd felkelünk és elmegyünk ma. Én 10 órakor ébredtem meg, akkor már anyu tiszta ideg volt, hogy nem keltem fel és így nem tudtunk elmenni stb... és azóta nem beszéltünk, hiába mentem oda hozzá, mondván, eredetileg ő szombaton akart menni, akkor most miért baj, hogy mégsem pénteken mentünk...

Én nem érzem jogosnak, hogy ezt csinálja velem, mivel én egy hónapon át tényleg szinte minden nap mentem a boltba (minimum fél órás buszozás), cipeltem haza neki a 10 kilós dinnyéket (mert nem tud meglenni anélkül) és ez nem is zavarna, hogy segítenem kell neki, mert persze nem tehet a betegségéről, de azért azt nem bírom felfogni, hogy miért haragszik rám, hogy most az egyszer elaludtam - mellesleg ő is felkelthetett volna, de meg sem próbálta...

Szerintetek igaza van?

2012. júl. 27. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Abból a szempontból neked van igazad, hogy néma gyereknek apja fa**át, felkelthetett volna, ha ez ennyire fontos. Ne puffogjon magában, nincs értelme.

Te viszont nem tudom, hogy mit vártál. Ha megígéred, hogy elmentek pénteken, miért nem állítottál be egy ébresztőt? Vagy azt gondoltad, hogy ha elégszer szugerálod magadba, hogy hánykor kell kelni, akkor fel is fogsz ébredni? Vagy mi?

2012. júl. 27. 20:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem, a mobilom töltője otthon maradt, más ébresztőm meg nincs. Anyu meg ezt nagyon jól tudta már tegnap is, hogy nem tudom feltölteni a mobilom... gondoltam akkor ő is gondolta, hogy neki kéne keltenie. Arról nem is beszélve, hogy elmondása szerint ő fél kilenckor szárította a haját, igazán felkelhettem volna a zajra. Hát a fél kilenc sem 7-8 óra...
2012. júl. 27. 20:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben előző este megbeszéltem volna vele, hogy reggel mikor költsön fel, mivel lemerült a mobilod.

Valahol mindkettőtöknek igaza van, de ő kicsit túlreagálja a dolgot.

2012. júl. 27. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

Engem mindennél jobban iriál az ha megbeszélek valakivel valamien időpontot és késik,vagy lemondja,ugyhogy én ebben a témában anyudnak adok igazat.Na jó nekem ez a gyengém.

Nem hinni kell hogy felébreszt hanem szólni,anya otthon maradt a töltőm kelts fel reggel.

2012. júl. 27. 20:25
 5/7 A kérdező kommentje:

De tudta, hogy a mobilom le van merülve. Meg máskor is ő kelt. Egész héten mióta itthon van, akár mentem valahová, akár nem ő keltett. Érdekes módon, pont ma miért nem tudott?

Én úgy érzem, mintha a mártírt akarná játszani, hogy mert jajj neki most segíteni kell és direkt a rossz érzést szítja bennem... hogy én érezzem szarnak magam. Miközben ismétlem, Ő eredetileg holnap akart menni, én mondtam, hogy pénteken biztos nincsenek annyian...

2012. júl. 27. 20:29
 6/7 wartburg353s ***** válasza:
100%
Én a helyében 7 körül megkérdeztem volna, hogy akkor most megyünk a piacra, vagy mi van? Nem ismerem őt, de lehet, hogy már feszült a bezártságtól, és ez jó ürügy volt, hogy kicsit kitombolja magát, és kiadta magából a feszültséget egy kis hisztivel. Felkelteni egyszerűbb lett volna.
2012. júl. 27. 20:29
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Vannak ilyen emberek. Direkt kivárta, hogy felkelj, hogy leszidhasson, hogy nem keltél fel. Persze mikor már késő. Mondd a szemébe, hogy ismered ezt a taktikát és fejezze be a hisztit vagy vége lesz a segítségnek. Én is szeretem az anyám meg szerintem te is de mindennek van határa. Szerintem neked van igazad.
2012. júl. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!