Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Óriási hibát követtem el. Barátnőmmel megbeszéltük, hogy hétvégén lemegyünk vidékre. Szombat dél körülre ígértem magam, délelőtt még össze akartam rakni a lakást. Mivel nagyon későn feküdtem le, 11 körül keltem. Ráírtam, hogy nem tudok elkészülni délre, kérek még két órát. Semmi gond nem volt belőle. De aztán írt, hogy szkippeljük a napot. Estére a barátaim bulizni hívtak, szóltam neki is, hogy jöjjön velem. Nem jött, de este felhívott, hogy vasárnap elmenne a barátnőivel Balatonra és majd 20-án délután találkozunk, pedig tudta, hogy én 20-án szerettem volna a városban császkálni vele, megnézni a légiparádét délelőttől.

Skype-on megírta, este amikor nem voltam online, hogy azon gondolkodott, hogy ha bulizom, akkor vasárnap nem lesz semmi, mert biztos másnapos leszek. Megírta, hogy talán pont ezért reagálta túl a szombati napot, mert hiányzom neki, rég voltunk együtt. Csütörtökön találkoztunk utoljára, de én nem akartam nála aludni, hogy ne kelljen korán kelnem, mert előtte éjjel nem aludtam. Igazságtalannak érzem ezt az egészet és kezdek befordulni, pedig megírta, hogy: "most már tudom, h csak később indultunk volna, de kicsit félreértettelek".

Én csak két óra csúszást kértem tőle…

2012. aug. 19. 13:19
 1/6 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok? és mennyi ideje vagytok együtt? (ha ezeket tudom utána válaszolok)
2012. aug. 19. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
a te hibád.. ha tudod hogy másnap szorít az idő vagy feküdj le korában, vagy állítsd be az ébresztőt!
2012. aug. 19. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Tökmindegy! Felejtsétek el, és szeressétek egymást!
2012. aug. 19. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Ja, nem azt akarom, hogy nekem adjatok igazat, csak zavar ez az egész!!!!

Gyerekek vagyunk még! A 70-es évek gyermekei… Alig 3 hónapja vagyunk együtt.

2012. aug. 19. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem csak azt kérted.

Neked még a haverok, a pia fontosabbak, mint a barátnőd.Ezt Ő is érzi.És visszadja,hogy tudd,milyen érzés.

2012. aug. 19. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem, nem erről van szó, hogy a haverok fontosabbak. Úgy volt, hogy vasárnap találkozunk, akkor miért ne mehetnék társaságba szombat este? Főleg, hogy nem nélküle akartam menni. De mivel nem jött, nélküle mentem. Ő sokkal jobban bekavart a balatoni kiruccanásával, mint én a szombat estével.

És az egész két óra csúszás miatt lett volna, amiért szóltam is előre!

2012. aug. 19. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!