Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
szóval 18 éves lány vok,barátom 29 éves.És együtt élünk az én családommal.Elköltöztünk abból a városból ahol a barátaim vannak,és most 21.-én találkoznék egy fiu barátommal,és ott aludnék nála,másnap mennék haza.Párom szerint ez így nem jó,hisz ellenkező neművel találkozok,és ott is alszok.Szte mindenki arra gondol,hogy együttlennénk.Korombeli a haverom,és mindenféléről tudunk beszélni,az ő kapcsolatairól,enyémről stb.Más pároknál is van ebből vita?Párom szerint neki is kellene jönnie,meg minden.
2012. jún. 23. 16:16
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
csak fiu barátaim vannak:)és sosem csaltam meg idáig is a párom.
2012. jún. 23. 16:20
 2/22 ASOT ***** válasza:

hát végül is mindenki ezt gondolná...

az ottalvás a legnagyobb gondja szerintem.

2012. jún. 23. 16:20
 3/22 A kérdező kommentje:
igen ez a legnagyobb probléma,de túl nagy a távolság,szinte értelmetlen lenne lemenni.
2012. jún. 23. 16:22
 4/22 ASOT ***** válasza:

a másik dolog pedig a bizalom kérdése, megbízik e benned annyira h elengedjen, És megbízik e a srácban akinél alszol!

Nálam volt már ilyen anno, hogy a párom elengedtem h ott alszik este az egyik srácnál és a szüleinél mert a hazaút éjjel nem megoldható. Habár bennem is lejátszódott mindez.

DE! Én már találkoztam párszor a sráccal is.

2012. jún. 23. 16:25
 5/22 A kérdező kommentje:
de ő még nem találkozott vele:(
2012. jún. 23. 16:26
 6/22 sztbali ***** válasza:
Részben igaza van, de ha nem csaltad meg, akkor nincs miért izgulnia. Ha évek óta együtt vagytok, akkor nem kéne aggódnia.
2012. jún. 23. 16:26
 7/22 A kérdező kommentje:
egyszer sem csaltam meg semelyik páromat sem,vele már másfél éve vagyok együtt.
2012. jún. 23. 16:28
 8/22 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdésem van, ha ő aludna egy csajnál ott mit éreznél?
2012. jún. 23. 16:28
 9/22 A kérdező kommentje:
én teljes mértékben megbízok benne,és biztos rossz lenne az az éjszaka de nem mutatnám felé.De már jön azzal,ha elmegyek vége a kapcsolatunknak.
2012. jún. 23. 16:29
 10/22 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, de egyet értek a pároddal. Ha ez neki rosszul esik, és ő ezt megis mondja, akkor miért nem keresel olyan megoldást, amivel neki nem okozol fájdalmat. Persze, hogy azt mondja, mert ahogy látom nemigen tudod megérteni, hogy ez neki nem esne jól.

Ha én csinálnék ilyet a párom szónélkül kitenne. És megérteném, minek egy olyan pasival együttaludni aki nem a párod, vagy ha nincs semmi köztetek miért nem hívod el a párodat is, vagy találkoztok nappal.

2012. jún. 23. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!