Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
hát végül is mindenki ezt gondolná...
az ottalvás a legnagyobb gondja szerintem.
a másik dolog pedig a bizalom kérdése, megbízik e benned annyira h elengedjen, És megbízik e a srácban akinél alszol!
Nálam volt már ilyen anno, hogy a párom elengedtem h ott alszik este az egyik srácnál és a szüleinél mert a hazaút éjjel nem megoldható. Habár bennem is lejátszódott mindez.
DE! Én már találkoztam párszor a sráccal is.
Én nő vagyok, de egyet értek a pároddal. Ha ez neki rosszul esik, és ő ezt megis mondja, akkor miért nem keresel olyan megoldást, amivel neki nem okozol fájdalmat. Persze, hogy azt mondja, mert ahogy látom nemigen tudod megérteni, hogy ez neki nem esne jól.
Ha én csinálnék ilyet a párom szónélkül kitenne. És megérteném, minek egy olyan pasival együttaludni aki nem a párod, vagy ha nincs semmi köztetek miért nem hívod el a párodat is, vagy találkoztok nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!