Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza? Van okom kiverni a balhét?

Figyelt kérdés

Pasimmal tegnap bulizni indultunk, és szerettem volna vele csinosabban megjelenni. Rövidebb szoknyát húztam fel egy kivágott, de dekoltázst takaró felsővel. Nem jellemző rám, hogy szoknyát húzok fel. Megkért hogy öltözzek át, mert ez így elég r***s. Úgy vélt hogy ezzel másoknak akarom mutogatni magam. Jobb a béke, felkaptam a szokásos farmert.

A buliban nem volt jó a hangulatunk, ráadásul összetalálkozott pár ismerősnőjével, akikre majd kiesett a szeme. Mondanom sem kell, miniruhákban táncoltak nagy dekoltázsokkal. Láttam hogy szívesen táncolgat a közelükben, én meg majd megpukkadtam a viselkedése miatt. Ezt ma szóvá tettem neki hogy haragszom rá, és neki áll feljebb hogy - mit vártam? Aki így öltözik azt megnézik, ő is már csak férfiből van. - De így kell viselkedni? Most hazajöttem dühömben. Túlreagálom a dolgot?

2012. ápr. 29. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
full jogosan verted ki a balhét,mi a szart gondol hogy veled lehet szórakozni?
2012. ápr. 29. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

simán csak ostobák vagyok...

mármint a korosztályod!

2012. ápr. 29. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nem,neked van igazad,hisz együtt mentetek,miértkellet ezt csinálnia a brátodnak?

20F

4/13 anonim ***** válasza:
87%
Jogosan vagy mérges. Te nem öltözhetsz ki csinosan ha elmentek mert megnézne esetleg más is ő meg ri.bancokra veri a nyálát egész este?? Undorító egy felfogás.
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én neked adok igazat, a pasid egy önző férfi! Én a helyedben legközelebb azért is felöltöznék ne hogy már ő mondja , hogy öltözz. Főleg ha nem tart tiszteletbe és a buliba sz#rik rád! Mini szoknyás csajokkal táncol akkor gondolom azért jól meg nézte magának sőt lehet el is képzelte milyen lehetne egy patron velük. Hidd el ha nem vagy ott történhetett volna más is! Úgy hogy oszd ki a pi#sába és gondolkodjon el magán! Ez azért nem olyan nagy dolog, hogy szakíts vele! :)
2012. ápr. 29. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:
24 F voltam :)
2012. ápr. 29. 14:12
 7/13 A kérdező kommentje:
köszönöm. Második válaszoló, persze lehetünk ostobák, de ez probléma nem minősít semmilyen korosztályt. Itt arról van szó hogy melyikünk viselkedése volt helytelenül tapló
2012. ápr. 29. 14:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is. A pasid egyenlőre nem a férjed, ne szóljon bele, hogy mibe mész bulizni. Hozzáteszem ez még házasságban sem módi. Irányít téged, te meg hagyod.

Másodszor pedig, az hogy a jelenlétedben bámulta az ismerőseit, rohadt nagy taplóság. Az meg már mindennek a teteje, hogy még neki áll feljebb.

Mond cska, egyáltalán minek vagy emellett az arc mellett? Ennyire nedvesedik a testére a bugyi? Mert így távlatból úgy tűnik, belül elég sekélyes...

Kérdésedre válaszolva, neked van igazad, van okod kiverni a balhét. Illetve lett is volna. Már akkor kellett volna amikor megtörtént.

21F

2012. ápr. 29. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jogos a balhéd, bocs de tirpák a pasid kissé, te öltözz át parancsra de ő meg más csajokra élvezkedik... Amúgy én szeretem ha barátnőm a közös bulik alkalmával "r.ibancosabban" néz ki, mert nekem "mutogatja magát" nem másnak és büszke vagyok hogy ilyen jó csajom van :)
2012. ápr. 29. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod régebben volt egy barátnőm. Aki egy gyönyörű lány volt (Város Szépe). Nagyon jól elvoltunk, és egyszer mi is indultunk bulizni és ő is kirittyentette magát ami nekem nem tetszett(féltékenységből). Akkor szóvá tettem ezt neki és kikerekedett ebből egy vita. Aminek a vége nem az lett, hogy átöltözött hanem az, hogy szingli lettem:)) Úgy kidobott, hogy szinte füstöltem. És tudod azóta jó barátok vagyunk és megköszöntem neki, hogy akkor ezt tette velem. Mert akkor megtanultam hogy azért bízni is kell néha a partneredben.

Szóval a párod ezt máshogy látja. Lépj tovább de nélküle. Mert ez csak rosszabb lesz.

2012. ápr. 29. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!