Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat, de egy másik férfit nem tudok kiverni a fejemből. Hogyan felejtsem el?
Hozd helyre a kapcsolatodat, és el fogod felejteni. Ez tuti!
100%, hogy a problémátok miatt alakult ki a vonzalom.
Koncentrálj a jelenre, a párodra.
Sok sikert!
Nyugodj meg! Valami hiányzott a kapcsolatodból, ezért van.
El fog múlni, ne érezz bűntudatot, hisz nem csináltál semmi rosszat. Kicsit ábrándozni, még nem rossz, lehet a párod is így van, volt vele.
Ettől még inkább lehet izgalmasabb is minden.
Bűntudat törlés, élvezni a jelent, (ahogy már írtam korábban), és idő.
Ez az, amit valamiért nem értenek a nők (valószínűleg túl nagy hatással vannak rátok az érzelmeitek): Döntsd el magadban, és kész is. Ilyen fellángolás még millió lesz az életedben, a probléma mindig a döntés: ki az az ember, aki fontosabb neked az ilyen lobbanásnál.
Foglalkozz a pároddal, tedd rendbe a kapcsolatodat. Ha ezt jól csináljátok, nem sokára azt sem fogod tudni, ki volt az a pasi...
Akkor fog elmúlni, mikor rájössz: nem kell, hogy csak egyetlen pasi járhasson az eszedben. Fantáziálni szabad, csak tudni kell a másik fickó helyét az életedben. Érdekes dolog, de valamiért a lányok azt hiszik csak az a jó párkapcsolat, amiben észre sem vesznek más pasikat, pedig szerintem éppen az az igazi, amikor megkívánsz, mást, de ez sem képes elbizonytalanítani.
Téged most szerintem csak a bűntudat rág, márpedig ne rágjon! Amit érzel teljesen természetes, csak sokan csinálják ilyenkor, hogy megmagyarázzák maguknak, hogy szerelemesek (és felfújják az egészet, mondván ez nem lehet véletlen). Ha eszedbe jut a srác, hát jusson, ha kívánod, kívánd. Ha ennek ellenére is a párodat akarod, akkor minden ok. Ha ezt letisztázod magadban, akkor egyszerűen nem fog érdekelni ez a vonzalom, és úgy múlik el, hogy észre sem veszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!