Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a páromat, de egy másik férfit nem tudok kiverni a fejemből. Hogyan felejtsem el?
Figyelt kérdés
2 és fél éve vagyok együtt a párommal. Szeretem őt, ez biztos. De az egyik ismerősömnél megpillantottam egy férfit, és azóta nem tudom kiverni a fejemből. Nem tudom mit érzek iránta, reméltem, hogy fellángolás, de már egy hete tart (nem is beszéltem a férfival, csak bemutatkoztunk egymásnak, ennyi történt). Szörnyű embernek érzem magam emiatt. A párommal az utóbbi időben sokat veszekedtünk a sok stressz miatt, emiatt alakulhatott ki ez a vonzalom? Hogyan legyek túl rajta? El akarom felejteni az illetőt örökre és felhőtlenül boldog lenni a párommal.2012. ápr. 11. 09:59
11/11 A kérdező kommentje:
9. Igazad lehet, mert én valahogy tényleg úgy képzeltem el a dolgot, hogy vele vagyok, szeretjük egymást, és akkor én más pasira rá sem nézhetek. Gyakorlatilag nem is néztem rá más pasira, ha egy pasit helyesnek tartottam, gyorsan helyesbítettem magamban, hogy az én barátom helyesebb. Változtatok a hozzáállásomon:)
2012. ápr. 11. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!