Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felejtsem el a volt barátom? És mi legyen a mostanival? Rájödtem, hogy a volt barátom szeretem, de ő már másik kapcsolatba kezdett.
Nincs olyan, hogy ez miatt, azt úgy mondjuk: emiatt.
Miért vagy együtt az új barátoddal, ha nem is szereted? Erős a gyanúm, hogy azért, mert féltékennyé akarod tenni a régit. Vagy pedig mindenképp szeretnél magad mellett tudni valakit, tökmindegy, ki az illető. Ha tévedek, bocsi, de voltam már én is ilyen helyzetben, megértem, amit érzel. Csak azért nem érdemes járni senkivel, hogy legyen barátod, az gerinctelenség, megalázod vele a fiút.
Egyébként szerintem a régit se szerethetted olyan nagyon, legfeljebb most úgy gondolod, de 2 hét alatt nem tud kialakulni igazán erős kötődés, szerelem. Inkább felejtsd el mindkettőt, és várj, előbb-utóbb találkozol olyannal, akivel tényleg összeilletek :)
Fenéket nem tud kialakulni erős kötelék. 2 perc alatt is ki tud alakulni. Tapasztalat.
Viszont a kérdésre annyit, hogy hanyagold az ipsét, a mostanit meg jól gondold meg, és rakd ki/ tartsd meg. Az sem baj, ha kicsit kivársz, mielőtt összeszedsz alami3adik gyereket, és gy kis trippert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!