Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kacsafos kérdése:
Hogy lehet vissszahódítani egy lányt ha már azt mondtam neki h haggyuk békén egymást? Egyszerüen nemtudom kiverni a fejemből öt jah és lett egy barátja is közben. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 11:08
1/5 anonim válasza:
Edd meg, amit főztél. Hagyd békén! :)
2/5 anonim válasza:
Az új pasija valszeg jobban néz ki nálad, különben nem lett volna esélye. Így pedig neked nincs esélyed. Ha ez vigasztal, akkor is otthagyott volna miatta, ha nem vesztek össze.
3/5 tabaki válasza:
1. Legyen, ahogy kívántad: Hagyjátok békén egymást.
2. Ne a fejedből verd ki...
A lányokat nem kell elküldeni, mennek azok maguktól is, ha ahhoz van kedvük. Aki ilyet beszól, miért várja, hogy visszaengedjék a pikszisbe? Nagy az esély rá, hogy az új barát ennél azért jobb fazon. Legalább viseld méltósággal a hülyeségedet, és ne kotorj. Inkább okulj belőle, és a következőt becsüld meg jobban.
4/5 anonim válasza:
Sztem itt semmi köze a külsőnek ahhoz, hogy a lány új barátot talált. Kérdező írta is, hogy ő mondta, hogy hagyják egymást békén. A lány ehhez tartotta magát. Itt nincs mit tenni, ne piszkálj bele a kapcsolatukba.
5/5 anonim válasza:
Hát, nem a helyesírásodba szeretett bele, az is biztos.. :)
Mellesleg szerintem is hagyd, legyenek ők boldogok. Ha annyira szereted, örülj, hogy talált magának valakit, aki meg is becsüli. Ha már így elcseszted a dolgot, csak tanulni tudsz belőle! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!