Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az élet? Ha két ember passzol egymáshoz és éreznek is egymás iránt valamit akkor miért nem tudnak egyszerűen összejönni? Miért ilyen qrva bonyolult a szerelem?
Hát ez egy jó kérdés.:)
Nekem is tetszett egy srác,mint nemrég kiderült én is neki.Csakhogy akkor nem lépett,én se.Azóta már eltelt közel 3év.Összejöttem mással.Aki mellesleg jó barátja.Hát ez van..
Én is hasonló kérdést tettem fel magamnak kb 10 évvel ezelőtt. Azóta megpróbálok mindent a legegyszerűbben intézni és MŰKÖDIK :)
Ha tetszik valaki, megmondom neki. Ha lesz belőle valami, akkor örülök, ha nem, akkor bad luck, továbblépek.
Nem görcsölök azon, hogy a párom megcsal-e vagy sem. Ha akar, akkor is megcsal, ha görcsölök, ha nem akar, akkor meg nem.
Most már egészen más szemmel nézem a világot és igencsak élvezem :)
Helyzet: X szereti Y-t és Y is szereti X-et.
Ahogy a romantikus sorozatokban és filmekben:
Összejönnének simán, de a családok, a társadalmi különbségek, a sors keze, vagy valami egészen egyedi, tragikus, külső akadály miatt reménytelen a szerelem, a kívülállók mindent megtesznek, hogy elválasszák őket, stb...
A valóságban:
Y mégsem szereti X-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!