Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát ez elég bonyolult. :\ De nem tudok mit tenni. Szerelem eze gyáltalán?
Szóval az van, hogy van egy srác (16 éves | én 14) kb pont 1 éve együtt jártunk mert ugye egy iskola...mindegy. 1 hónap után, szakított azzal az indokkal hogy már nem szeret...de én annyira szerettem hogy harcoltam érte [tudom, ne fuss oylan busz után ami nem vesz fel, de tényleg, tényleg nagyon szerettem :|] aztán annyit hülyültünk együtt, hogy újra amgamba bolondítottam...örültem a siekremnek, így felengedtem kicsit és belmentem pár új 'dolog'ba is. [nem részletezem.] na ez tartott kb 3 hónapig, de utána már közös erővel szakítottunk hogy nem szeretjük egymást.
Ez volt egy éve. Utána minden jó volt.
De most...Itt volt egy bulin, és ahogy láttam teljesen oylan volt mintha belémzúgott volna, és én is belé. Úgy nézett...Tényleg.
Ez volt kb 2 hete és azóta minden nap vele álmodok, és mosolyogva ébredek fel, boldog vagyok, minden nape szembejut, ha eszembejut az arca mosolyognom kell.
Szerelmes vagyok (valószínűleg) de megigértem midnen barátomnak hogy nem esek bele ugyanabba a 'hibába' amibe már 2x...Nem mertem elmondani egyiknek sem, mert 'megölnek'...De aztán tegnap kiborult a pohár...Egyik barátnőmmel erről beszéltem. Ás mindent elmondtam neki. Utána megbzséltük h jósolunk. És ilyen krédéses volt, [nemrészletezem...] és minden ilyen 'ki szrelmes belém? kibe vagyok én? kivel fogok csókolózni elgközelebb? kivel fogok járni? kivel fogm elveszteni?' Rá jött ki...Pedig nem csaltunk, és nem is sorrendben tettem fel a krédéseket, csak 9összevissza, és közbe raktam még másikat is amik másokra jöttek ki.
Arról dumáltunk hogy lehet hogy ezen a nyáron összejövök vele 'mert ez a sorsom'. Mert megyünk olaszországba... Osztályból páran...Meg másik osztály... És jön ő is. És mellettem fog ülni...
Tehát a lényeg.
Ha esetleg úgy alakul, összejöjjek vele vagy ilyemsi? Nemtudok az érzelmeimre hallgatni, mert kiborít hogy az eszem mást akar mint a szívem. Inkább hallgatnké a szívemre, de az eszem...
Ajj istenem ez olyan orssz. mért nem lehetne hogy eszemisszívemis felé húzzon...:(
Segítseterk! Köszi!
És miért van az, hogy miközbenc sak barátok vagyunk vágyom az érintésére, vágyom arra hogy láthassam, vágyom arra hogy hozzámszóljon, vágyom arra hogy...hogy megcsókoljon?!
miközben nemakarom,d e mégis.
De kizárt hogy ez tetszés! Tetszeni eddig is tetszett. De msot...
Mint amikor együttvoltunk...
Csak nemértem miért.
Hallgass a szívedre, szerintem ennyi idősen nem feltétlenül kell latolgatni és a jövőre gondolni, hanem élvezni az életet, és az épp aktuális szerelmet! Ne amiatt ne gyere vele össze, mert úgyis ugyanaz lesz mint korábban. Hagyd, hogy alakuljanak a dolgok, nem kell erőltetni, ahogy olvastam a történetedet, megy magától minden:)
Ja, és ne ígérd meg a barátaidnak, hogy nem jössz vele többet össze, ilyenkor ne érdekeljen az ő véleményük. A te életed, a te döntésed.
Szerintem ne úgy állj hozzá a dologhoz, hogy nem kéne vele összejönni. Próba, szerencse:)
Szurkolok nektek:)
szakításkor igen azért szakítottunk mert nem szerettük egymást..
de valahogy újra előjön ha meglátom.
és utána marad is. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!