Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy ismerkedhetnék? (bonyolult, többi lent)
Figyelt kérdés
nem vagyok csúnya, max átlagos...az a baj h nincs önbizalmam, félénk vagyok, és valahogy élőbe nehezen beszélek azokkal akik tetszenek...sikerül magamat mindig kínos helyzetbe hozni, és abból a szempontból még válogatós is vagyok, hogy kicsit hozzám hasonló lányt keresek, tehát kicsit esetlent, bizonytalant, csendest...mert csak olyannal tudom magam elképzelni...külső annyiba érdekel h aranyos legyen, nem kell bombázó, alakja kb nem érdekel szélsőségekig, nem érdekel ha pattanásos...meg semmi ilyen...szerintetek hogy találhatnék bárkit? hol, hogy? bármi 5letet szívesen fogadok 18f2011. szept. 12. 20:07
1/6 anonim válasza:
egy szerencsétlen bénázós lány leginkább egy határozott pasit szeretne..biztos h van a közeledbe 1 csaj aki jó lenne neked szal kezdj el közeledni hozzá.
2/6 A kérdező kommentje:
van, de velük pont ebből az okból nem tudom magamat elképzelni, nem nekem valók...akkor 1edül halok meg...vagy nem tudom...lehet lehetetlen elképzeléseim vannak, de olyannal tudnák boldog lenni, és remélem boldoggá tenni akivel sok közös van bennünk, és nem kell 1más előtt szégyenkezni...stb...
2011. szept. 12. 20:17
3/6 anonim válasza:
Haver fél éve totál ilyen voltam, szombaton smároltam először! :D
Aztán belekezdtem a psziho könyvekbe (Brian Tracy stb.) meg a PUA világ részese lettem, és tanulom a csajozást!!!
F18
4/6 A kérdező kommentje:
PUA-n nézelődök akkor énis :)
2011. szept. 12. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!