Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza? Van okom kiverni a balhét?
Pasimmal tegnap bulizni indultunk, és szerettem volna vele csinosabban megjelenni. Rövidebb szoknyát húztam fel egy kivágott, de dekoltázst takaró felsővel. Nem jellemző rám, hogy szoknyát húzok fel. Megkért hogy öltözzek át, mert ez így elég r***s. Úgy vélt hogy ezzel másoknak akarom mutogatni magam. Jobb a béke, felkaptam a szokásos farmert.
A buliban nem volt jó a hangulatunk, ráadásul összetalálkozott pár ismerősnőjével, akikre majd kiesett a szeme. Mondanom sem kell, miniruhákban táncoltak nagy dekoltázsokkal. Láttam hogy szívesen táncolgat a közelükben, én meg majd megpukkadtam a viselkedése miatt. Ezt ma szóvá tettem neki hogy haragszom rá, és neki áll feljebb hogy - mit vártam? Aki így öltözik azt megnézik, ő is már csak férfiből van. - De így kell viselkedni? Most hazajöttem dühömben. Túlreagálom a dolgot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!