Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van igaza?
Figyelt kérdés
szóval 18 éves lány vok,barátom 29 éves.És együtt élünk az én családommal.Elköltöztünk abból a városból ahol a barátaim vannak,és most 21.-én találkoznék egy fiu barátommal,és ott aludnék nála,másnap mennék haza.Párom szerint ez így nem jó,hisz ellenkező neművel találkozok,és ott is alszok.Szte mindenki arra gondol,hogy együttlennénk.Korombeli a haverom,és mindenféléről tudunk beszélni,az ő kapcsolatairól,enyémről stb.Más pároknál is van ebből vita?Párom szerint neki is kellene jönnie,meg minden.2012. jún. 23. 16:16
11/22 anonim válasza:
Nem lehet felfogni ezt jó dolognak? Félt a párod, ne csodálkozz hogy nem tetszik neki. Ha nem érdekelnéd őt, akkor meg se bagózná, mehetnél ahova csak akarsz. De te is látod hogy félt, és ezt ne vedd rossz néven szerintem. Rossznak rossz neked mert nem tetszik neki hogy elmennél máshoz aludni, de ő ha nem ismeri az illetőt akinél aludnál, logikus hogy nem bízik meg benne. Itt nem arról van szó szerintem, hogy benned nem bízik..hanem a barátodban..és ez nem csoda!!!Te hiába ismered, ha ő nem..ő kellene megbizonyosodjon róla, hogy megbízhat-e benne vagy sem. De hát te tudod mit csinálsz, te döntöd el, nem mi. Remélem értékelni fogod azt, hogy félt...20/L
12/22 A kérdező kommentje:
értékelem,hogy félt,meg megis értem ,azzal nincs baj ha facen beszélek velük,vagy hívnak,de ne találkozzak,ha megakarnám csalni akkor igyis ugyis megtudnám csalni,de nem akarom.
2012. jún. 23. 16:43
13/22 anonim válasza:
Szerintem nem a bizalomról van szó! Én 1000%ig megbízok a páromban, de akkor is szarul esne ha másnál aludna, ahogy neked is kedves válaszoló. Csak ezen a felén könnyebb állni ugye? Önzőség szerintem, és megsem érdemel a párod, ha ilyen önfejű, és önző vagy. Menyj csak el legalább elhagy, és talál olyat aki megbecsüli.
14/22 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a párodnak van igaza, teljes mértékben. Egy nő ne aludjon idegen férfiaknál, ha már van kapcsolata. Ráadásul egy 30 körüli pasinak már sokkal inkább ilyen elvárásai vannak egy nővel szemben. Egy nő legyen nő, ennyi. Nem alszunk és nem találkozgatunk egyedül férfiakkal, még ha csak barátok is. Ha ezt nem tudod elfogadni, akkor keress fiatalabb, korban hozzád illő párt magadnak. Mondjuk egy 20 körüli srác sem örülne neki.
15/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 23. 17:52
16/22 anonim válasza:
Egy 29eves ferfi mar komolyan gondolja a dolgot.. Logikus hogy fel hogy negyogy elveszitsen. Fiatal vagy, biztos szep is..meg szep hogy fejt. Hiaba ha nem csaltad meg eddig.. lehet hogy ugy jon ossze hogy pont most fogod megtenni..sose lehet tudni.. Ha komoly a kapcsolat es szereted a baratodat.. szerintem ne kockaztass..
17/22 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod uccsó,nem kockáztatom,barát az mindig barát és megérti a dolgot ha tényleg olyan mint amilyennek gondolom.majd jön ő hozzánk:)
2012. jún. 23. 22:24
18/22 anonim válasza:
Nem tudom, h azóta hogyan alakult a dolog, de a fiatal lányok nem veszik olyan szigorúan az együtt alvást egy pasival. Majd akkor jönnek rá, hogy milyen súlya van ennek, ha elmúlnak 25-30.
19/22 A kérdező kommentje:
nem mentem el,de a kapcsolatunk rosszabb mint volt :(Ebben a hónapban egyszer voltunk együtt,mindig fáradt rám
2012. aug. 21. 13:55
20/22 anonim válasza:
Hár, akkor ez a vég kezdete… :-( Lehet, hogy ő aludt egy lány barátjánál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!