Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyenkor mit tegyek? Neki volt igaza?
Ez a pasi felejtős.
Aki még az egészségedet is nagyívben lesz-rja, attól ne várjunk semmit.
Helyedben most dobnám, bőven van még hal a vízben.
Máskor meg használj gumit.
Szerintem a noi nemiszerv sokkal erzekenyebb a fertozesekre. Nekem altalaban semmi bajom nem szokott lenni az ex parjaimnal voltak ilyen jellegu problemak. Pedig nalam a higienia az elso. No mosakodas no szex!
Szerintem neked van igazad. S addig ne is fekudj le vele, amig nem veszi be a bogyokat. Mert IGEN ujra visszakaphatod! Lehet, hogy csak hordozo!
Ez a srác idióta, és bioszt sem sokat tanult az iskolában. Fertőzést szinte akárhol el lehet kapni, ez tény.
Ha mondjuk te kaptad el először, akkor míg nem tudtál róla átadhattad neki, sok ilyen dolog férfiaknál tünetmentes, nőknél viszont nem. tehát ha téged egyedül kikezelnek a betegségből, legközelebbi együttlétkor viszakaphatod, és mehet minden elölről, adogatjátok egymásnak a betegséget. Ezt értesd meg vele. Hogy kettőtök közös érdeke, hogy mindketten bevegyétek a gyógyszert. Szerintem csak személyes sértésnek veszi, hogy tőle elkaphattál valmit, hiszen ő a tökéletes férfi...vagy arra gondol, hogy biztos mástól kaptad el...
Peig elég hozzá egy mosdó a plázában, egy busz kapaszkodója, és ha éppen kicsit gyengébb az immunrendszered, már kész is a baj. Ezt értesd meg vele, hogy senki sem hibás. Ez történt, és kéred, hogy tegyetek meg mindent közösen az egészségetekért. Nem is értem, hogy lehetnek ilyen tudkók az emberek. Húgom férja pl amíg fel nem világosította tesóm teljesen abban a hitben volt, hogy egy adott férfi egy adott nőtől kizárólag ugyanolyan nemű gyermeket szülhet. Tehát szerinte ha az ő első gyerekük lány lesz, akkor onnantól kezdve a csak lányuk fog születni:O
Azért az öröklődés ennél sokkal "okosabb", de neki ez teljes újdonság volt, 32 évesen(!) Na mindegy egyébként jó arc, csak ez furcsa volt, hogy hogyan élhet valaki ekkora tévhitben:D
Nálunk is volt hasonló probléma, de a páromnak még csak eszébe sem jutott nem segíteni ebben nekem. Tök mindegy honnan indult, lehet én szedtem össze egy nyilvános wc-ben, de az is simán lehet, hogy ő, csak éppen rajta nem okozott semmiféle tüneteket, simán átpasszolta nekem. Mi szenvedtünk is vele egy darabig. Nekem elmúlt, visszajött, elmúlt, megint visszajött, akkor lett kezelve ő is. Szép ping-pong effekt alakult ki. Érdekes azóta semmi bajom.
Aki nem érti meg ennek a fontosságát, arra ne haragudj, de sz*rjál magasról. Mi lesz, ha később komolyabb problémánál szintén ennyire számíthatsz rá??
Ha nem keres én sem keresném, ha keres, akkor elmondanám neki, hogy gyerekesen viselkedik és ha nem hajlandó bevenni, akkor velem többet nem fog szeretkezni, ennyi.
Mindenképpen be kéne vennie a dolgot neki is. Egyrészt, mert te is lazán visszakapod tőle (ha a fertőzésed megvolt már, és úgy szeretkeztetek gumi nélkül, igen nagy valószínűséggel elkapta ő is, még ha tünetmentes is), másrészt meg, még ha most véget is vetsz a kapcsolatotoknak (amit 100%-ban meg is értek), és ő összefekszik másokkal, azokat is lazán megfertőzi. Próbáld meg ezt megmagyarázni neki.
Amúgy, nekem is pont most mondta a nőgyógyászom, hogy valami kis fertőzésem van, de valószínűleg a fogamzásgátló tabletta miatt, vagy mert termál medencében is fürödtem a nyáron (meleg víz, nyami, imádják a bacik). Szerencsére a páromnak mondjuk nem kellett semmit bevennie rá, én kaptam csak kezelést, de mindenesetre a kedvesem nagyon megértő volt, és ha kellene bármit tennie, megtenné. Tisztában van vele, hogy nem megcsaltam, vagy ilyesmi, és ha visszakaphatnám tőle, akkor az részben az ő hibája lenne. Vagy szexeljetek ezek után gumival, és mellőzd az orális kielégítését. Jobbat nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!