Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van igaza?

Figyelt kérdés
A barátommal 1 éve lakunk együtt.Bankban dolgozik a legfelső szinten egy szobába egy fiatal szép nővel.Én nagyon féltékeny típus vagyok és párszor utána mentem a munkahelyére váratlanul hogy mit csinálhat azzal a nővel.1 hete amikor volt az a nagy meleg megint megleptem hogy felmegyek hozzá és hát az ingje ki volt terítve a székre és egy atlétába volt.Akkor gondoltam hogy valami történt köztük azért van levéve róla az ing vagy csak "menőzni" akar a nőnek.Erre azt a kifogást találta ki hogy azért vette le mert nagyon meleg van és a klímát meg nem szereti használni mert hamar megfázik tőle.Na akkor gondoltam azt hogy ez egy rossz kifogás és valami volt köztük és szóltam a főnökének hogy mást ültessen vele egy szobába ne azt a nőt.Tegnap haza jött hogy a megbeszélésen mindenki előtt felhozta a főnöke amit kértem hogy mást ültessen a nő helyére és neki ez annyira kellemetlen volt hogy el nem tudja mondani és a főnöke külön behívatta hogy ha cirkuszban érzi magát vagy kívánság műsorban hogy kivel szeretne együtt dolgozni akkor kereshet másik állást és hogy nem szeretne engem többet ott látni a főnöke mert ott dolgoznak és az nem átjáróház.Erre ma összepakolt és kijelentette hogy ő ezt itt befejezte és elköltözik tőlem.Szerintem túl reagálta ezt az egészet
2012. szept. 15. 14:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És úgy gondoltad, hogy majd a bank igazgató az alkalmazottja csaja kedve szerint fog ugrálni...

Értem, logikus.

Végül is megérdemli a párod, mindenkivel annyit lehet csinálni, amennyit hagy.

A legelső munkahelyi látogatásnál zárat cseréltem volna a lakáson, hogy a lábad se tehetted volna be.

Melyik bolygón élsz te?!

Egy legutolsó csicskát csináltál belőle.

Adj hálát, hogy egy ilyen papucsállatkával hozott össze a sors, hogy annyival megúsztad, hogy szakított veled.

Egy picit önérzetesebb férfival megcsinálnál egy ilyet, egy életre megbánnád.

2012. szept. 15. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Hát semmiképp se neked. Nem lett volna szabad a fönökéhez rohannod. Egyáltalán, hogy juthat valakinek ilyesmi eszébe? Következő pároddal viselkedj másképp.
2012. szept. 15. 14:45
 13/16 anonim ***** válasza:
amúgy mennyi idősek vagytok?
2012. szept. 15. 14:46
 14/16 A kérdező kommentje:
Én 26 ő 29
2012. szept. 15. 14:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát pedig inkább 16 évesre hasonlit a viselkedéset. A barátom fönökéhez semmiképp se mennék be. Pl ha sokat kellene utaznia, tegyük fel egy csinos asszisztensnővel akkor azért rögtön rohannál, hogy mást küldjön ne a barátodat? Nem volt jogod a fönökéhez rohannod.
2012. szept. 15. 14:52
 16/16 anonim ***** válasza:

Aggódtál mert melegben levette az ingét úgy,hogy közben volt rajta trikó?

Akkor kellet volna ha a gatyáját vagy alsógatyáját látod a széken.

2012. szept. 15. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!