Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Igaza lehet vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Igaza lehet vagy nem? Szakitás lehet ebből?

Figyelt kérdés

15éves lány vagyok. van egy 18èves barátom aki punk volt,de már miattam megváltozott normális lett csak a zenei stilus maradt. sok mindent nm engedtem neki pl. h vissza növessze a haját, a piercingeket,meg a szexet(nm érzem magam értenek hozzá meg félek)

sokat veszekedünk emiatt.

én is változtam miatta sokat. nm festem aa körmöm csak ritkán.nem hordom frufruba a hajan nert neki nem tetszik stb.

most azon akadtünk fent hogy 1hónapja mielőtt műtöttek megengedtem neki egy szemöldök piercinget.ugy h utálom a pc.ket!! de megengedtem!! megigérte mielőtt mőtöttek a szivemmel(pacemaker) h több piercingje nem lessz!! egy se!! most meg ezek ellenére szájkarikát akar. sokat veszekedünk emiatt is. montam h nm fogok vasat csókolni ha azt akarok majd leállok egy villany oszloppal.meg ha lessz nm csokolom meg.

és mikor kérdem h mi van az igéretével akk annyit mond hogy hisztis vagyok meg majd megszokom stb. de tom hogy nm fogom megszokni mert utálom a pc.ket.!!

ês azzal zártuk le h hisztis kislány vagyok és majd elválik h mi lessz velünk mert akármennyire szeret nm tágíd!

mit tegyek? téll srizoféniás lennék ahogy ö mondja? meg azokra is mondja h majdnem eltörtem az ujját mert megnézzett egy csaj hátsóját ugy h az olyan felünő volt és zavar.

2012. okt. 27. 22:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
ennek a kapcsolatnak semmi értelme.Miért akarjátok formálni egymást?
2012. okt. 27. 22:15
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Omg. Punk köcsög. Hagyd el..de nem emiatt, hanem nem nem vagytok egymásnak valók.
2012. okt. 27. 22:16
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, ha nem vagy toleráns, akkor jobbat is találhatsz, aki megfelel neked. Nem éppen egy punkot.
2012. okt. 27. 22:17
 4/31 anonim ***** válasza:
100%
micsoda problémák:D ugyan már.. hagyjátok békén egymást!!!!
2012. okt. 27. 22:18
 5/31 anonim ***** válasza:
75%
Egy átlagos, megértő srác jót tenne neked. HA viszont szélsőségeset, akkor ink Skinhead. Megvédene a széltől is..és annak nem lenne pc-je, az tuti:D
2012. okt. 27. 22:19
 6/31 A kérdező kommentje:

már nm punk csak az volt!!

sokmindent megért csak makacs és ilyenkor nem veszi figyelembe az érzéseim.

2012. okt. 27. 22:21
 7/31 anonim ***** válasza:
Ez alapvető hiba..
2012. okt. 27. 22:23
 8/31 A kérdező kommentje:
most kaptam egy sms.t hogy nem lessz pc.je meg h nem vert át és mákom hogy megigérte eztis és hogy utálja magát h.mindig ő csinálja h enged és utálja magát meg h mekkora papucs g..i lett
2012. okt. 27. 22:27
 9/31 anonim ***** válasza:
úristen....
2012. okt. 27. 22:30
 10/31 A kérdező kommentje:
és már ki is békültünk! szeretem nagyon! nem tudok rá haragudni. ez igaz szerelem részemröl igaz?
2012. okt. 27. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!