Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaza lenne a barátnőmnek? Segítség!
Figyelt kérdés
A barátommal 2 éve járunk együtt. Tavaly télen meghalt az anyukája.Tudni kell azt is,hogy a barátomnak van egy kishúga,aki most ment másodikba,és aki úgymond "fanatikusan" imád engem. De tényleg! Én ennek örülök,mert én is szeretem nagyon a kislányt,meg minden,de a legjobb barátnőm szerint tartsam távol magamtól,mert csak az anyukáját látja bennem,és neki okoznék kárt,ha nagyon viszonoznám a szeretetét. Igaza lenne? Segítsetek,kérlek :///
17/L
2012. szept. 25. 17:20
1/6 anonim válasza:
Szerintem, jó ha van olyan ember akihez fordulhat és szintén nő nemű. Ez fontos egy kislánynak.
A baj abban áll, hogy ha Te esetleg szakítasz a jelenlegi pároddal, akkor a kislánnyal is megszakítod a kapcsolatot.
Szerintem ez hordoz némi veszélyt magában.
Nem kell, hogy távol tartsd Magadtól, de túl erős kötődés egyenlőre lehet nem tenne jót Neki.
Inkább a pároddal való kapcsolatát kellene minél jobban megerősíteni vagy egy női rokont bevonni a dologba.
2012. szept. 25. 17:27
2/6 A kérdező kommentje:
Igyekszünk a barátommal is minél többet együtt lenni,de sajnos az esetek nagy részében a húga is ránk van sózva,szóval konkrétan ha végzünk a suliban,mehetünk a kislányért,hazavinni,stb.......érzem én,hogy ez nincs így rendben,de nincs szívem megbántani a kislányt ://
2012. szept. 25. 17:31
3/6 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem baj de azért figyelj oda hogy a pároddal is legyetek kettseben egyutt.A kislánnyal nyugodtan legyél nem kell távolt tartanod magadtól,de szerintem sem jó a túlzott kotodés.Egyetértek az elozovel.
Sok sikert!
2012. szept. 25. 17:42
4/6 anonim válasza:
Szerintem a barátnőd buta, túl sok filmet meg sorozatot nézett és azt hiszi, már pszichológusi véleményt mondhat. Egyszerűen csak rajong érted. Miért látná benned az anyját, ez teljesen értelmetlen.
2012. szept. 25. 20:31
5/6 anonim válasza:
Szerintem az egyetlen veszélyt az jelentheti, ha valami oknál fogva megszakad közted meg a lányka közt a kapcsolat. Őt ez biztos nagyon megviselné. (Meg persze téged is.) Ez viszont könnyen kivédhető: ne szakítsd meg vele a kapcsolatot. Ha ne adj Isten szakítatok a pároddal, a kislánnyal attól még tarthatod a kapcsolatot, nem...? Oké, nem lenne egyszerű, de ha feltételezzük, hogy te meg a párod két értelmes, okos ember vagytok, akkor a gyerek miatt alkalmazkodni tudtok az új helyzethez.
2012. szept. 25. 22:00
6/6 anonim válasza:
Azt gondolom, hogy ha valaki megbízik benned és szeret téged, akkor nem azt jelenti, hogy kért okozhatsz a másik félnek. Az hogy a barátnőd mit gondol nem kell figyelembe venned, biztosan te is szereted a kislányt, aki mindössze második osztályos, és sajnálatos módon elveszítette az édesanyját. Hogyha neked nem teher a kislánnyal együtt lenni, szeretni őt, és vigyázni rá, valamint valamilyen szinten kárpótolni az édesanyja miatt érzett fájdalmat, akkor ez nem lehet baj. Egyszer az is megeshet, hogy bízni fog benned, és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, mintha az édesanyja segítene neki. Ne akarj uralkodni rajta, és ne éreztesd hogy az anyukáját akarod helyetesiteni, de szeresd őt és támogasd! Kitartást neked, és kívánom, hogy a barátod és a családja megnyugodjon, és eltudja fogadni a történteket. Kitartást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!