Nem biztos, hogy ebbe a kategóriába tartozik. Nekem vagy a barátnőmnek van igaza?
Nem tudom hány évesek vagytok
Én 15 vok, tehát kb. mint ti :)
Szal én a helyedben amikor ott van a baráti társaság nagy része, elmondanám mindenkinek a sztorit a te szemszögedből: Hogy Xy-nal voltál sétálni, és Z (aki filmet akart nézni) elvárja tőled, hogy te ne éljél társadalmi életet (ne barátnőzzél), hanem lesd otthon azt, hogy ő mikor kíván tőled valamit. De te nagyon elfoglalt személy vagy, mert csinálsz is valamit azon kívül, hogy a sz@rt kavarod, ezért ha legközelebb Z hercegnő kíván valamit, akkor intézze úgy, hogy megtaláljon. Mert nem a te érdeked, hogy lemond a programot a másik barátnővel és vele filmet nézzél, hanem az övé, úgyhogy intézze el ő, ahogy akarja. Igen, ezt így mondd a szemébe, az egész társaság előtt. Lehet, hogy már mindenkit ellened fordított, akkor vagy
a) magad mellé állítod őket a kiállásoddal, vagy
b) már úgyis mindegy, és jót szórakozol a kialakuló tömegbotrányon, ahogy Z hisztizik.
Én legalábbis ezt tenném.
*Válaszom minden egyes karaktere csupán tanács értékű.
előző vagyok, javítanék:
azon kívül, hogy a sz@rt kavarod, MINT Z!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!