Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek van most igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van most igaza?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek mondtam, h szilveszterkor együtt kéne lennünk. Erre ő azt mondta, hogy még nem tudja, mert a barátnőjével is akar lenni. Én meg teljesen normálisan elmagyaráztam neki, hogy együtt vagyunk, a szilveszter tényleg nem egy mindennapi dolog, erre azt mondta h hadd jöjjön a barátnője is. Az a lényeg, hogy én vele akarok lenni, ő meg a barátnőjét is akarja hívni, hogy elmenjünk valahova. De én tök úgy vagyok vele, hogy szerintem mindenképp jobb lenne ha nem lenne ott a barátnője, kinek hiányzik, hogy ne egymással legyünk elfoglalva.

Most én látom rosszul a dolgokat, vagy egyszerűen nem akar annyira velem lenni? nem értem az okát...

2012. nov. 21. 00:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én meg mondanám,akkor járjon a barátnőjével,ha ennyire összenőttek,és ott hagynám,keresnék egy másikat.
2012. nov. 21. 00:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ennyit előre gondolkodnod, karácsonyra már rég nem lesztek együtt.

"Kinek van most igaza?"

Hát nekem.

2012. nov. 21. 00:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Én is barátnőmmel szeretnék lenni, de ez a munkája miatt nem biztos h összejön..

kérdésedre válaszolva, szerintem neked van igazad ne legy ott egy zavaró tényező 3.-nak.. legyetek ketten töltsétek együtt a szilvesztert és az éjjelt is ;)

2012. nov. 21. 00:32
 4/13 A kérdező kommentje:
karácsonyra nem leszünk együtt. Hát nem tudom, elég érdekesen szűröd le a dolgokat
2012. nov. 21. 00:32
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerinem semm lesztek együtt. Lehet, hogy te szereted, de ebből amit leírtál nekem az jön le, csak arra kellesz neki, hogy legyen pasija, de semmit nem érez irántad, és kb. huszad rangú vagy.
2012. nov. 21. 00:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Annyira rohadtul nem számít ez kinek van igaza... Ha nem akar veled lenni akkor annyira is szeret.
2012. nov. 21. 00:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ovis szint.

Ritkán találkoztok és szilveszterkor megdugnád? Ha erről van szó, akkor mond ki egyenesen.

Ha erre úgysem lesz alkalmad, akkor nem érdemes ragaszkodni a kettesben töltött estéhez.

Semmi különleges nincs a szilveszterben.

2012. nov. 21. 02:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Jajjjjmááár,rögtön a negatív gondolatok :D .Talán meglepinek akarja a barátnőjét egy 3as összegabalyodáshoz xD .
2012. nov. 21. 06:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Hadd hívja. Vegyél sok pezsgőt, egy sex-activity aztán ha jól alakul az este összehozol egy hármast.

Csak ügyesen! Ekkora ziccert kihagyni nem szabad!

2012. nov. 21. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha nem jön be a fenti hármas ötlete neked, akkor ne legyél muja. Te meg dumáld le egy haveroddal akinek bejön az a csaj. Te meg hívd el őt. De ne mond el a barátnődnek, hogy azért, mert srác majd rápörög a másik csajra. ;) Biztosan le tudja foglalni, s még jól is kijöhetsz belőle. Ők lesznek ketten, ti lesztek ketten s meg van oldva a dolog. Ennyi az egész.
2012. nov. 21. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!