Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van most igaza?
A barátnőmnek mondtam, h szilveszterkor együtt kéne lennünk. Erre ő azt mondta, hogy még nem tudja, mert a barátnőjével is akar lenni. Én meg teljesen normálisan elmagyaráztam neki, hogy együtt vagyunk, a szilveszter tényleg nem egy mindennapi dolog, erre azt mondta h hadd jöjjön a barátnője is. Az a lényeg, hogy én vele akarok lenni, ő meg a barátnőjét is akarja hívni, hogy elmenjünk valahova. De én tök úgy vagyok vele, hogy szerintem mindenképp jobb lenne ha nem lenne ott a barátnője, kinek hiányzik, hogy ne egymással legyünk elfoglalva.
Most én látom rosszul a dolgokat, vagy egyszerűen nem akar annyira velem lenni? nem értem az okát...
Felesleges ennyit előre gondolkodnod, karácsonyra már rég nem lesztek együtt.
"Kinek van most igaza?"
Hát nekem.
Én is barátnőmmel szeretnék lenni, de ez a munkája miatt nem biztos h összejön..
kérdésedre válaszolva, szerintem neked van igazad ne legy ott egy zavaró tényező 3.-nak.. legyetek ketten töltsétek együtt a szilvesztert és az éjjelt is ;)
Ovis szint.
Ritkán találkoztok és szilveszterkor megdugnád? Ha erről van szó, akkor mond ki egyenesen.
Ha erre úgysem lesz alkalmad, akkor nem érdemes ragaszkodni a kettesben töltött estéhez.
Semmi különleges nincs a szilveszterben.
Hadd hívja. Vegyél sok pezsgőt, egy sex-activity aztán ha jól alakul az este összehozol egy hármast.
Csak ügyesen! Ekkora ziccert kihagyni nem szabad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!