Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek kinek van "igaza"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van "igaza"?

Figyelt kérdés

Tegnap volt a szülinapom,barátommal "ünnepeltem" akivel mindjárt 10 hónapja vagyunk együtt. Vettem egy Vilmos likőrt,gondoltam megisszuk,és jól elleszünk. :) Ám de a dolgok pont ellenkezőleg sikerültek... Összevesztünk egy hülyeségen ( tényleg hülyeség,tehát megbeszélhető kicsiny dolog ) és hát mind kettőnkben volt pia.

Apukámtól 5 ezret kaptam szülinapomra,és ebből vettem az italt. Tudni illik rólam,ha ideges vagyok,idegből mondok dolgokat - amiket nem gondolok úgy - és ehhez még hozzájön az hogy direkt bántón közlöm. Tudom nagyon csúnya dolog,de hát sajnos senki sem tökéletes! :(

Na,és amikor ezen a hülyeségen összevesztünk egy ilyen mondok hagyta el a számat: " Tudtam volna hogy összeveszünk,inkább nem is vettem volna piát,és nem erre basztam volna el a pénzem. "

Megjegyezném,hogy januárba ünnepeljük az 1 éves év fordulónkat Egerben,tehát hotelben szeretnénk megszállni.ÉS hát nem olcsó... És mivel volt is bennem,meg hát nem mondtam neki idegből,azt leharaptam a mondat végéből hogy " inkább eltettem volna Januárra,és egy éjszaka zöme már meg lenne. "

Barátom nagyon felkapta a vizet azt mondta pénzéhes kurv@ vagyok,menjek a kurv@ anyámba,félrelökött stb...:(

Utána mondtam hogy nem így gondoltam,idegből jött,meg akartalak bántani,mint ahogy te is engem... Hát persze nem hitte el...

Valamilyen szinten igazad adok neki mert tényleg nem szabadna mondanom idegből dolgokat,de hát... :(

Bocsánatot kért azért hogy édesanyámat szidta,de azt mondta a többit komolyan gondolja...

Szerintetek kinek lenne " joga " besértődni?!

2012. nov. 10. 12:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem kell az a pénz már az egyéves évfordulóra.:D
2012. nov. 10. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha kapcsolatot akartok, akkor egyikőtöknek sem.

Ha nem, akkor neked.

Pénzéhes k.rva? Mégis mitől? Hogy az ajándékba kapott pénzedet közös dologra költöd? Hol a logika?

Max. anyagiasnak titulálhatott volna.

Ráadásul félrelökött?

Kellene a francnak ilyen pasi.

2012. nov. 10. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:

" inkább eltettem volna Januárra,és egy éjszaka zöme már meg lenne. "

Szerintem a pénzéhes k.rvát erre értette!

2012. nov. 10. 12:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem senkinek sincs igaza...te is hibás vagy (részemről inkább te) meg a pasi is. Ha előbb gondolkodtál volna mit mondasz akkor nem történt volna meg ez a "durva" párbeszéd...! Mivel tisztában vagy vele, hogy hirtelen csúnya dolgokat vagy képes más fejéhez vágni, gondolom nem először történt ilyen...tanulhattál már volna belőle..! Máskor gondolkodj el előtte! Üljetek le megbeszélni a dolgokat, kérjetek bocsánatot te is, ő is. Ne telefonon, meg neten beszéljétek meg, tessék találkozni és úgy! Hiszem, hogy menthető a dolog...de máskor jobb át kell gondolni ki mit mond..!
2012. nov. 10. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyikőtöknek sem.

És ha ilyen szinten álltok agyilag, szerintem egyikőtöknek sem kellene erőltetni a "párkapcsolatosdit" még pár évig...

2012. nov. 10. 12:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy idegböl mondani? Azt hiszed, ha begözölsz, az valamiképpen csökkenti a kiejtett szavak sulyát? Na menj csak vissza az oviba. Ha iskolaérett leszel, talán rájössz arra, hogy ez nem igy müködik. Minden kiejtett szavadért vállalnod kell a felelöséget. A barátod se érett még egy emberi kapcsolatra. Mit akartok, egymástol, a világtol?
2012. nov. 10. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet hogy én vagyok "prűd" de abban az esetben ha te nem beszéltél vele csúnyán csak úgy mondtad ahogy leírtad akkor neked van "igazad" úgymond. Ő csúnya szavakkal illetett és félrelökött!! ez rohadt megalázó és tegyük hozzá 10 hónapja vagytok együtt és ezt csinálja mi lesz 10 év múlva? Kihajít az ablakon ha beszólsz neki? És még egy fontos momentum! nem mondtad min vesztetek össze csak az utószelet mondtad el. Azok alapján te "normálisabb" voltál.
2012. nov. 10. 13:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat,megoldódott. :)

6-os válaszolónak: Te meg inkább ne osszad az észt agyoniskolázott,hanem ülj be az általános iskola 1-2.osztályában ahol a helyesírást tanítják,és húzd be füled-farkad. ;) Ahelyett hogy gyakori kérdéseken vered a nyálad egy helyesírási könyvet forgass a kezedbe! :)

2012. nov. 11. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!