Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (többi lent) 13/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (többi lent) 13/L

Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam, akit ovi óta ismerek és 7 évig teljesen bele voltam esve. Most 7.-esek vagyunk, de én már 6.-ban próbáltam kimutatni hogy szeretem, de ő nem reagált. Szóval tavaly év végén letettem róla hogy valaha is együtt leszünk. Nyáron nagyjából sikerült őt elfelejtenem és most ősszel sem gondoltam rá sokat, szóval már nem érdekelt. Viszont! 2 napja megkérdezte hogy elmennék-e vele korizni mert jófejnek tart. Mondtam neki hogy még eldöntöm. Most nem tudom mit csináljak, mert már nem érzek iránta semmit...De erre vártam 7 évig! Elmenjek vele?

2012. nov. 10. 20:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
8-as: Azt nem írtam le hogy 5.-ben egymás mellé ültettek minket és nagyon jól elvoltunk. Aztán osztálykiránduláson rengeteget beszélgettünk, hülyéskedtünk és teljesen úgy tűnt hogy ő is szeret meg együtt sétáltunk, zenét hallgattunk. Aztán visszamentünk nyári szünet után és mintha semmi sem történt volna, ő egyeltalán nem foglalkozott velem. És bevallotta egy másik lánynak(aki abban az évben jött hozzánk) hogy szerelmes belé. Ezzel gyakorlatilak összetötte a szívem. Ez után 6. végén mikor már nem tetszett neki a lány, egy csomót mosolyogtam rá meg beszélgettem vele és mindenben segítettem neki, de ő nem lépett semmit. Most pedig örültem hogy végre elfelejtettem őt, erre most randira hív..
2012. nov. 10. 20:35
 12/19 anonim ***** válasza:
Megértelek ezzel a ,,kiszeretés'' dologgal kapcsolatban. Veled egy idős vagyok. Az egyik fiú 5. osztályban az előttem levő padban ulti. Egész nap csak beszélgettünk. Félévkor elkezdett egy kicsit tetszeni. Azért tetszett, mert nem olyan volt, mint a többi fiú, őt még a cicák és a traktorok érdekelték, de ez nemsokára megváltozott. Hatodikra teljesen belezúgtam, de neki a másik lánybarátja tetszett.(Engem is barátjának tartott.) Az egész osztály tudta, hogy tetszett nekem. Az a lényeg, hogy év végén megkérdezte, hogy akarok-e járni vele. Először nemet mondtam, de aztán meggondoltam magam. Az volt az a nagy ,,járás'', hogy kb. 6 napon át küldött ilyen kétmondatos e-maileket. Facebookon akart beszélni, de én nem akartam regisztrálni. Járni se nagyon. Azóta még néha mosolyog rám, de alig beszeltünk azóta 5 mondatot.
2012. nov. 12. 19:41
 13/19 Emberek ***** válasza:
menj el vele nem veszítesz vele semmit, legfeljebb 1-2 órát az életedből.. amúgy 7 évig vártál rá.. minek is?? egyébként meg ha most lépett, akkor meg miért nem akarsz beleenni?? ha már itt a lehetőség ne szalaszd el! úgy gondolom belemehetsz
2012. nov. 12. 20:01
 14/19 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, elmegyek! Majd megírom mi volt.:) Egyébként azért nem akartam elmenni először mert, mint már mondtam 7 év után végre kiszerettem belőle miután kb. 1 hétig sírtam ami miatt ő ilyen hamar elfelejtett. (Tudom pici voltam és túlreagáltam.)
2012. nov. 12. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Na, akkor van már fejlemény?:)
2012. nov. 14. 18:40
 16/19 A kérdező kommentje:
Pénteken megyünk.:)) Úgy izgulok!
2012. nov. 14. 19:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Na akkor leírom mi is történt..:) Szóval ma voltunk korcsolyázni és először kicsit izgultam hogy nem tudunk majd miről beszélni meg kínos lesz. De nagyon jól elbeszélgettünk, tényleg nagyon jó vele beszélgetni és rengeteget röhögtünk, megbeszéltük azt is hogy mi volt 5.-ben, mi van azzal a lánnyal akibe úgy bele volt zúgva..és aztmondta hogy ő nem érdekli. Aztán egyszer csak elestem:D Hát vicces volt, és segített felálni aztán valahogy elfelejtettük elengedni egymás kezét..:)) Szóval nagyon jó volt. És amikor elköszönt megölelt.:$ Úgy örülök!:D
2012. nov. 16. 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Júúj nagyon ari vagy. :) Látod és Te még nem akartál menni. De azért nem "taperolt" vagy ilyesmi?
2012. nov. 16. 19:23
 19/19 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy is. Nem is engedném neki. De egyébként úgy örülök mert elmondtam anyukámnak és ő is örül neki, mert ő is ismeri a fiút meg az anyukájával jó barátnők.:)
2012. nov. 16. 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!