Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (többi lent) 13/L
Figyelt kérdés
Szóval van egy osztálytársam, akit ovi óta ismerek és 7 évig teljesen bele voltam esve. Most 7.-esek vagyunk, de én már 6.-ban próbáltam kimutatni hogy szeretem, de ő nem reagált. Szóval tavaly év végén letettem róla hogy valaha is együtt leszünk. Nyáron nagyjából sikerült őt elfelejtenem és most ősszel sem gondoltam rá sokat, szóval már nem érdekelt. Viszont! 2 napja megkérdezte hogy elmennék-e vele korizni mert jófejnek tart. Mondtam neki hogy még eldöntöm. Most nem tudom mit csináljak, mert már nem érzek iránta semmit...De erre vártam 7 évig! Elmenjek vele?2012. nov. 10. 20:07
4/19 anonim válasza:
Ha szeretsz korizni, menj el. Csak őérte ne menj el!
6/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Jöhetnek még.:) Csak azért gondolkozok hogy nem kéne elmennem mert annyira örültem hogy 7 év után végre kiszerettem belőle és félek hogy újra csalódnék.
2012. nov. 10. 20:14
7/19 anonim válasza:
Ha elhív téged korizni, akkor lehet, hogy többet érez. Talán jobb lenne ha elmondanád neki korizás után. :) 15/f
8/19 anonim válasza:
"próbáltam kimutatni hogy szeretem, " HOGYAN?
De akkor mi változott meg?
9/19 anonim válasza:
Menj el vele nyugodtan. Ha már tényleg nem érzel iránta semmit, akkor nem lesz gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!