Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezt nem értem. Mit jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Egy tini lány vok. Van egy fiú, X, akivel nagyon jó barátok vagyunk. Bevallotta hogy szerelmes belém, de ekkor én nem nagyon éreztem így, és ezalatt összejöttem Y-nal, akivel azóta szakitottam is, mert hazudott, stb. De ezalatt mondtam X-nek hogy maradjunk csak barátok Y miatt. De azóta egyre jobban kezdek érezni vmit X iránt. És azóta beszélgetünk telon fel órákat, mivel osztálytársam, órán szemezgetunk, titkokat mond el nekem. Ez mégis mit jelent??? Meg mindketten félünk egy kicsit kezdeményezni. Most mit csináljak? Előre is köszi.

2012. okt. 22. 09:13
 1/3 anonim ***** válasza:

vigyázz !!

ha tényleg szeret akkor elfogadja hogy ő csak a "második lett"

2012. okt. 22. 09:15
 2/3 A kérdező kommentje:
De ő nem tudja hogy egy másik fiú miatt dobtam. Akkor most nekem kell kezdeményeznem???
2012. okt. 22. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Z nem adott tanácsot? Hát az E, megy a G?
2012. okt. 22. 09:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!