Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 és lány 31 éves férfi Lehet ebből valami komoly?
Néhány hónapja randizok egy férfival. Azt érzem, hogy nem csak 'annyira'kellek neki.
Heti 1-2x találkozunk, mivel ő dolgozik, én meg még suliba járok. Nagyon jól érzem magam vele, de kétségeim vannak a korkülönbség miatt.
Más életszakaszban vagyunk nyilván.
Én most pattanok ki az iskolapadból, ő pedig már bejárta a fél világot. Nemrég költözött vissza az országba.
Már el akar kötleződni, stb.
Nagyon hasonló habitusú emberek vagyunk. Nem volt még probléma a korkülönbség miatt. Érzem, hogy ez működhet köztünk, akár hosszútávon is.
Mit gondoltok erről? Tapasztalatok?
Én nem hinném, hogy ebből bármi jó lenne hosszútávon, mivel más életszakaszban vagytok.
Gondolom te még most szeretnél karriert építeni, egyetemre járni, utazni, munkaköröket kipróbálni. Egyetemen is rengeteg lehetőség ismerkedni, bulizni, szórakozni. Nagyon vissza tudja húzni az embert, ha le van kötve másnak, aki egyáltalán nem ezt az életérzést éli.
Nekem nagyon gyerekesek még a huszas éveik elején járó lányok is, szerencsére ők meg úgy gondolják hogy én meg öreg vagyok úgyhogy nincs dolgunk egymással. 19-31 határeset talán még lehet belőle valami komolyabb de lesz egy vizválasztó amikor a lány már nőként rájön hogy még nem élte ki magát, a legszebb akkor lesz ha már gyerek is van.
36f
Nem valószínű. Tudom, hogy ő nem olyan, meg ő más stb, de sokszor ezek az idősebb férfiak csak kihasználják a tapasztalatlanabb, fiatalabb lányokat. Én is beleszaladtam tiniként ebbe a pofonba. Eleinte minden csodás, úriemberek, aztán szép lassan, hónapok után mire észbe kapnál, már bajban vagy. Sokkal tapasztaltabb, tudja, hogy úgyse szakítanál. Pár hónap és heti 1-2 tali nagyon kevés megismerni valakit. Lehetnek csontvázak a szekrényben, amiket nem is gondolnál. Szóval ezt mérlegeld.
Akkor ott a jövőkép. Ő mikor akar (ha akar egyáltalán) összeköltözést, házasságot, gyereket stb. Érdemes-e a fiatal éveidet megkockáztatni. Az egyetemi éveid (ha vannak ilyen terveid), bulik, a karriered eleje, esetleges utazások, mind izgalmas, pörős időszak. Amire ezekkel megvagy, ő már a 40 lesz közelebb. És ez lemondásokat fog maga után hozni. Én nem gondolom, hogy az egyetlen életedet megéri erre áldozni.
"El akar köteleződni" gyereket is akar?
Mindenki másképp gondolkodik.
Neked semmi sem biztos.
Nem kellene, hogy gyereked legyen még.
És házasodnod sem kellene még.
Nem a korkülönbség a probléma elsődlegesen.
Nem akarok egyetemre menni.
Családot se szeretnék mostanság
Ahogy ő sem.
Max 7-8 év múlva, ezt beszéltük.
Én már kiéltem magam, ahogy ő is.
De köszönöm az eddigi válaszaitokat.
Sok hidegzuhanyra számítottam, de örülök, hogy enélkül is tudtatok jó véleményeket/tapasztalatokat adni.
Köszönöm!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!