Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi társaim.Komoly és hosszútávú kapcsolatra, milyen típusú nőt választanátok? Konzervatív, inkább hagyományos értékrenddel(jelentsen bármit) rendelkező nőt,vagy kicsapongó-liberálisabb életvitelű nőt?
Ahogy feltunt a r.bancokat akarják megnevelni".
Szoval a r.bis aki kell, aki izgato, aki miatt szenvednek vergidnek de őket akarják "megfogni", megvaltoztatni hűre erkolcsosre.
Valahogy ez a győzelmek győzelme ha "vadlovat tudnak megszeliditeni" csak saját maguknak ezzel legyozve a többi kant
Komoly és hosszútávú kapcsolatra kicsapongó-liberálisabb életvitelű ?!
Hol itt az elemi logika?
A liberális nihilista, kékharisnya, feminő a mának él.
A konzervatív, normális, kulturált nő gyermekeinek, férjének, a családjának.
Attól függ, mit értünk komoly és hosszútávú kapcsolat alatt. Nem akarok közös házat és gyereket. Szóval, nálam nézzük így.
Őszintén szólva, nem ez számítana, hanem hogy jól érezzem magam vele és passzoljanak a dolgok. Egyáltalán nincs különbség a 2 kategória között. Az utóbbi kb. 5 évben meglepő módon azt láttam, hogy a cuki, konzervatív, "komoly kapcsolatot akarok" lányok simán félreléptek. Szóval, jelenleg a 2 kategória között nincs sok különbség, maximum a konzervatívabbal kevesebb dolgot lehet kipróbálni az ágyban és azon kívül.
Az általam valaha látott, legtökéletesebb feleség példa, Marcia Cross karaktere volt a Született feleségekben. Bree.
Gyönyörű, elegáns, kiváló szakács, kicsit perverz, fegyverpárti, határozott, de tudja, hogy hol a helye.
Jajj :D
Liberális vagyok, elfogadó, kiállok egy-egy divatosan utált mozgalom mellett, közvetlen vagyok, több fiúval is voltam már. Ennek ellenére hűséges vagyok, szeretnék házasságot, gyereket, odaadó vagyok és mindig hosszútávra tervezek. Van ilyen mix is :D A barátom pont ilyet keresett :)
6oska, te kis fegyvermániás incel, te vagy nem láttad a Szülifelit, vagy nem nézted figyelmesen, netalántán meghaladta a képességeidet :)
A legkevésbé sem volt alárendelt Bree, aki "tudja hol a helye", rendesen kommandírozta mindkét férjét meg a pasijait, és a gyerekeit, meg mindenkit akit tudott.
9.-re.
Csak amennyire kellett, amikor töketlen volt a pasi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!